2.11.2018
0
0

Kalkan'daki Restaurantlar

Kalkan’daki restaurantlar gün geçtikçe popülerlerliğini arttırmaktadır. Turistik olarak artan ziyaretçi sayısıyla çokça tercih edilen Kalkan, restaurantları ile de ön plana çıkmaktadır. Ayrıca gerek samimiyetiyle gerek yemekleriyle eski bir balıkçı köyü olan Kalkan’a olan ziyaretinizi kusursuz hale getirmek istiyorsanız kesinlikle yemeklerini tatmalısınız. Kalkan’da akşamları çarşı turu yaparken bir sonraki gün için menüleri inceleyip ona göre rezervasyon yapmanız mümkündür. Her akşam dışarıda yemeği planlıyorsanız bu yazmış olduğumuz mekanlardan en az bir kaçına mutlaka gitmenizi öneririz. Aynı zamanda sabahın ilk ışıklarıyla, gecenin esintisiyle istediğiniz vakit uğrayabileceğiniz ve eşsiz türk yemeklerini tadabileceğiniz mekanlar bu makalemizde yer almaktadır.

Gusto Restaurant

Gusto Restaurant, gerek sunumu olsun gerek çalışanlarının ilgisi ve güler yüzlülüğü olsun birçok ziyaretçinin ilgisini çekmiştir. Birçok ailenin de ilk tercihi olan restauranttır. Ayrıca ortamı ve manzarasıyla da bir hayli dikkat çekmektedir. Müşterilerin birçoğu incecik ve çıtır yapısıyla pizzasının mutlaka denenmesi gerektiğini söylemektedir. Kalkan’da farklı türden yemekleri tatmak isterseniz Gusto Restaurant’a uğrayabilirsiniz.

Kleo Cafe & Bar

Kleo Cafe & Bar, Kalkan’da halk plajının üzerine kurulmuştur. Siparişlerine olan özeni ve hızıyla ön plana çıkmaktadır. Açık mavi deniziyle ve Kalkan Halk Plajı’na sıfır oluşuyla müşterilerinin de ilgisini çekmektedir. Ayrıca kokteylleri, yemekleri ve müzikleriyle unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Kalkan’daki restaurantlar eşsiz manzarası ve lezzettli yemekleri ile sizlere unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

Sade Terrace Restaurant

Sade Terrace Restaurant, teras manzarası ve ortamı ile birçok müşterinin ilgi odağı olmuştur. Kalkan’da kaliteli, iyi et yiyebileceğiniz bir restauranttır. Sebzeli acı soslu steak, risotto steak, beyaz çikolatalı suflesi en özel lezzetleri olarak ön plana çıkmaktadır. Mekan ferah, keyifli teras tasarımı ve sunduğu lezzetli etlerle özellikle steak konusunda Kalkan’ın en iyilerinden biri haline gelmiştir. Kalkan’a olan ziyaretinizde steak yemeyi planlıyorsanız listenizde bulunması gereken yerler arasındadır.

Kalamaki Restaurant

Kalamaki Restaurant, pandemi döneminin önlemleriyle temizliğe ayrıca özen gösteren bir mekandır. Müşteri ilişkileri, karşılamaları, ortamı ve yemekleri ile de ön plana çıkmaktadır. Ayrıca deniz manzarasına olan harika ambiyansı müşterilerini memnun hale getirmiştir. Müzikleriyle ruhunuzu okşayacak bu mekan, Kalkan gezinizde uğramanız gereken mekanlar arasında yer almalıdır.

The Doy Doy Restaurant

The Doy Doy Restaurant, konumu yüzünden tercih edebileceğiniz restaurantlar arasında yer alabilecek niteliklerdedir. Personellerinin ilgisi, güler yüzlü ve isteklerinizi üzerine hızlı yardımı müşterilerini memnun etmiştir. Çok samimi ve sıcak bir ortama sahiptir. Ayrıca yemeklerinin lezzeti ile de kendinden çokça söz ettirmiş bir mekandır. Eğer Kalkan üzerinde yol alıyorsanız ara vermek için uğrayabileceğiniz mekanlardan biridir.

Salonika 1881 Restaurant

Salonika 1881 Restaurant, Kalkan’da en iyi ve sevilen restoranı olarak yer almaktadır. Özellikle adı ile özdeşleşmiş bir mekandır. Hatta içerisinde Atatürk için ayrılmış sonsuza kadar rezerve olan bir masa vardır. Haftanın belirli günlerinde fasıl eşliğinde canlı müzik bulunmaktadır. Ayrıca restaurant bölümüne geçmeden önce lounge bölümünde dinlenip birkaç içeceğin de keyfini çıkartabilirsiniz. Kalkan’da lezzet ve eğlence anlayışına farklılık katan bu değerli restoranı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Baharat Restaurant & Bar

Baharat Restaurant & Bar, günbatımının eşsiz manzarasını sunmasıyla ön plana çıkmaktadır. Ayrıca canınız et çektiyse istediğiniz lezzeti karşılayacak olan bir mekandır. Mekan sahibinin ustalığı, personellerinin ilgi ve alakasıyla siz ziyaretçilerini memnun edecektir. Kalitesi ve fiyatlarıyla Kalkan’a olan ziyaretinizde ilginizi çekeceğini düşünüyoruz.

The Brothers Cafe & Restaurant

The Brothers Cafe & Restaurant, Kalkan’da ilginizi çekeceğini düşündüğümüz mekanlar arasında yer almaktadır. Aile işletmesi olan bu mekan temizliği, titizliği ve leziz menüleriyle müşterilerini ağırlamaktadır. Çalışan arkadaşların ilgisiyle buradan memnun ayrılacağınızı düşünmekteyiz. Nezih bir ortama sahip olan işletme Kalkan’daki restaurantlar arasında seçiminizi memnun hale getirecektir.

Trio Restaurant & Bar

Trio Restaurant & Bar, Kalkan’da geçireceğiniz tatili unutulmaz hale getirecek mekanlar arasındadır. Denize sıfır olan bu mekan siz ve sevdikleriniz için huzur verici olacaktır. Gerek manzarası gerek işletme ilgisi gerek yiyecek ve içecekleriyle ön plana çıkan Trio Restaurant, Kalkan’a yapacağınız ziyaretinizin en keyifli anlarından birine ev sahipliği yapacaktır.

Ohannes Burger Restaurant

Ohannes Burger Restaurant, adından da anlaşılacağı üzere burger üzerine hizmet vermektedir. Mekan, burger sevdalılarının uğramak isteyeceği mekanlar arasında yer almaktadır. Ayrıca mekanda kızartmalık yiyecekler de yer almaktadır. Üstelik personellerinin müşterilerine olan ilgisi ve güler yüzlülüğü müşterilerini memnun bırakmıştır. Eğer yolunuz kalkan üzerindeyse ara verip burger atıştırmak isterseniz bu mekan aklınızda bulunmalı.

Bu tarz birçok restauranta yakınlığı, deniz ve doğa manzaralarıyla içinizi huzurla dolduracak doğa manzaralı villalarımızdan rezervasyon yaptırmak için iletişim sayfamız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Kalkan’da bulunan tüm kiralik villalarımız için Kalkan kiralik villa sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış