02.10.2016
0
0

Kalkan'da Romantizm

Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinden biri olan Kalkan’da romantizm dolu eşsiz bir tatil sizleri bekliyor. Kalkan’ın sahip olduğu muhteşem doğası ile eşinizle birlikte baş başa romantik bir tatil geçirebilirsiniz. Villalarımız hem romantik anlar yaşamaya hem de balayı tatili için özel olarak dizayn edilmiştir. Balayı villalarımız ihtişamı ile çiftlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olan villalarımız genellikle havuz korunaklıdır. Böylelikle sevdiğinizle romantik anlar yaşarken yabancı gözlerden de uzak olmaktasınız.

Villalarımızda bulunan yüksek duvarlar ve korunaklı havuz sistemi sayesinde tatiliniz boyunca rahat etmeniz amaçlanmaktadır. Balayı villalarımızda bulunan jakuzi de yaz kış kullanımınıza sunulmaktadır.

Kalkan’da bulunan villalarımızda düğün telaşı ile yaşadığınız tatlı yorgunluğu üzerinizden atarken, yeni hayatınızın ilk macerasına romantik bir şekilde başlayabilirsiniz. Eşsiz doğası ve turkuaz rengi denizi ile Kalkan’da romantizm dolu anlar yaşabilirsiniz. Kalkan hem eşsiz güzellikleri hem de muhteşem tarihi yapıları ile sizlere keyifli bir tatil imkanı sunmaktadır. Böylelikle hem deniz ve güneşin tadını çıkarabilir hem de eşiniz ile tarihi alanlarda geziler yapabilirsiniz.

Villalarımız konum itibariyle denize ve plaja yakın konumlandırılmıştır. Bu sayede villanızın havuzundan çıkıp, yine villanızın yakınında olan denizde birlikte vakit geçirebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Kalkan’ın dünyaca ünlü sahillerinde yürüyüş yapıp birlikte güneşin batışını da seyredebilirsiniz.

Dünyaca ünlü The Independent Gazetesi, 31/12/2006 yılında Kalkan için “Avrupa’nın en romantik tatil yeri olan ve kış ortasında bile güneşli olan bu belde, özellikle yeni evliler için çok iyi bir seçim” ifadelerini kullanmıştır. Üç bin yıllık Likya uygarlığına ev sahipliği yapan Kalkan için “En romantik tatil yeri” ifadesi kullanılıp turist akınına uğramıştır. Bu haber ile popülerliğini daha da arttıran Kalkan, Kalkan’da romantizm yaşamak isteyen çiftlerin yeni tatil adresi olmuştur.

Kalkan’da Romantik Villa

Kalkan son zamanlarda villa turizminin önde gelen isimlerinden olmuştur. Her yıl yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayan Kalkan, tatilcilerine doğa içinde tatil imkanı sunmaktadır. Tepe üzerine konumlandırılan villalarımızda eşsiz manzara ile unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Temiz hava ve orman içinde olması sayesinde eşiniz ile doğa içerisinde romantik anlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca hiçbir otelde bulamayacağınız lüks ve ayrıcalıklar ile eşiniz ile tatilin keyfini doyasıya çıkartabilirsiniz.

Mükemmel yerlere konumlandırılan balayı villalarımız sayesinde eşiniz ile tatiliniz boyunca Kalkan’ın eşsiz manzarasına birlikte uyanabilirsiniz. Eşiniz ile doğa yürüyüşlerine çıkıp, Kalkan’ın eşsiz deniz manzarasına karşı yemek yiyebilirsiniz.

Villalarımızda yer alan havuzda eşiniz ile vakit geçirebilir, dilerseniz bahçesinde güneşlenebilirsiniz. Ayrıca villalarımız denize yakın konumlandırılığından dolayı denize de kısa sürede ulaşabilirsiniz. Eğer tarihi mekanları ziyaret etmeyi seviyorsanız Kalkan tam da bu noktada sizlere eşsiz bir tatil imkanı sunmaktadır. Tarihi açıdan da önemli bir konumda olan Kalkan’ın tarihi mekanlarını dilediğiniz gibi ziyaret edebilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Balayı Villalarımızdan Bazıları

  • Villa Karen (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Seren (2 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Kaan (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Nil (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Nur (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)

Kalkan’da Bulunan Restoranlar

Kalkan kiralık villaların yanında restoran kültürü ile de tanınmaktadır. Yüksek kalite restoranları ve eşsiz lezzetleri ile akşam güneşinde eşiniz ile romantik akşam yemeği yiyebilirsiniz. Akdeniz mutfağı esintileri olan Kalkan restoranları deniz ürünleri, et, salatalar ve zeytinyağlılar ile ön plandadır. Akşam yemeğinizi Kalkan’ın gün batımını izlerken villanızda yiyebilir, isterseniz de sahil boyu uzanan restoranlarda yemeklerin eşsiz tadına varabilirsiniz.

Kalkan merkezden sahile kadar uzanan restoranlarda deniz ürünleri, kırmızı et ve tavuk gibi et ürünlerini tadabilirsiniz. Ayrıca kabak çiçeği dolması, mercan, kefal, orfoz ve palamut gibi bir çok değişik lezzeti de bu restoranlarda keşfedebilirsiniz. Deniz mahsullerinde uzmanlaşan Kalkan lokantaları balık çorbası, balık köftesi, ahtapot salatası gibi lezzetleri de deneyebilirsiniz.

Ayrıca değişik lezzetler arayan çiftler için çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Kalkan, karides, soğuk mezeler ve kekik çayı gibi lezzetler sunmaktadır. Siz de bu tatilinizde Kalkan’ı tercih edebilir, eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Kalkan, eşsiz doğası, tarihi yapıları ve lezzetli restoranları ile siz değerli misafirlerini beklemektedir.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış