12.11.2018
0
0

Şahane Tatiliniz İçin Günlük Villa Kiralama Hizmetleri

Lüks villalar, apartlar, muhafazakar tatil mekanları ilegünlük kiralık villaseçenekleri, her bütçeye uygun şekilde sunuluyor. Türkiye'nin en kaliteli ve nitelikli kiralık villa rehberinden, dilediğiniz donanımda villa bulabilir, online rezervasyon ayrıcalığıyla, seçkin tatillerinizi ayarlayabilirsiniz.

Yazlık Kiralık bölümündeki villalardan Akdeniz Bölgesi’nin en gözde konumlarında, yüzlerce villa seçeneğini değerlendirebilir, özel konseptlerle tasarlanan ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Tatilinize ekstra konfor katmak için Villa Gezegeni portalının ekstra hizmetlerinden faydalanabilir, ulaşım ve transfer seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Hava limanı transfer seçenekleri, özel aşçı konsepti, bebek yatağı kiralama, yat ve tekne turu gibi ekstra hizmetlere, web sayfası üzerinden erişim sağlayabilir, tatil tarihinize göre önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Fethiye bölgesi, Muğla Bölgesi, Kaş ve Kalkan bölgesi konumlarında, dilediğiniz tarzda apart ve villa kiralamak için, aradığınız kriterlere göre tercih yapmanız yeterlidir. Bölge ve konum seçimi, tatil tarih aralığı ve ekstra özelliklere göre online inceleme yaparak, istediğiniz villayı istediğiniz gün sayısı kadar rezerve edebilirsiniz.

Villa kiralama seçenekleri arasında; lüks villalar, doğa ile iç- içe villalar, denize yakın konum villalar, şehir merkezinde villalar, engellilerin kullanımına göre özel tasarlanmış villalar, tesettür tatil villaları, havuz seçenekli villalar gibi onlarca seçeneği değerlendirebilirsiniz. Evcil hayvan izinli özel villaları ve kış mevsimlerine özel dizayn edilen villa- apart seçeneklerini yine Türkiye’nin en geniş kapsamlı platformundan erişebilir, cazip fiyat seçenekleriyle rezerve edebilirsiniz.

Villagezegeni.com kiralık villa platformunda, evlerin donanımları, evlerin konseptleri, ekstra hizmetleri, giriş- çıkış tarihleri, kapasite ve temizlik seçeneklerinin her detayına portal üzerinden ulaşabilirsiniz. Her villanın ekstra seçenekleri ve donanımları, ev sahiplerinin sundukları hizmetlere göre farklılıklar göstermektedir. Rezervasyon kuralları ve avantajları, iptal seçenekleri, depozito bilgileri ve tüm donanımlarla alakalı bilgilere, villa seçeneği ve donanım kısmında sunulan detaylandırmalardan erişebilirsiniz.

Günlük kiralık villa seçenekleri arasında geniş aileler ve büyük arkadaş grupları için, kişi kapasitesi yüksek villa seçenekleri bulunuyor. Yurt içi veya yurt dışından gelen misafirler için aile villaları, özel korunaklı villa seçenekleri, en güzel sahil ve merkez konumlarda bulunuyor.

Seçenekleriyle her nitelikte villa ve donanımlar bulunuyor. Villa kiralama hizmetleri ve ekstra seçeneklerden faydalanmak, ekonomik fiyat avantajlarıyla günlük- haftalık- aylık yahut sezonluk kiralamak için, web sitesinden rezervasyon bölümüne girerek işlem sağlayabilirsiniz. Diğer villa ve apart seçenekleri arasında ise; Apart, Rezidans, Büyük aileler ve gruplar için villalar, özel havuzlu villalar, korunaklı (muhafazakar) villalar, kapalı havuzlu- ısıtma havuzlu villa seçenekleri bulunuyor.

Günlük Kiralık Villa

Antalya Bölgesikiralık villa seçenekleri arasında; Kaş, Kalkan, Belek ve Merkez bölgeleri bulunuyor. Balayı çiftlerine özel, aileler, arkadaşlar ve dilediğiniz tüm konseptlerde, yüzlerce villa- apart- rezidans seçeneği bulunuyor. En popüler bölge konumları arasında bulunan Kalkan kiralık villa seçenekleri, Kördere, Akbel, İslamlar, Üzümlü, Kalamar, Kışla, Kızıltaş, Ortaalan, Bezirgan, Patara, Kömürlük, Sarıbelen, Lavanta Area bölgelerinde donanım ve konum seçeneklerine göre sunuluyor.

Türkiye'nin en seçkin bölgeleri, en özel villaları ve nitelikli donanımlarla dizayn edilen villaları, kiralama seçenekleri ile konforlu şekilde yaşayabilirsiniz. Villa Gezegeni popüler bölge seçenekleri arasında sunulan Muğla bölgesinde ise; Fethiye, Dalyan, Seydikemer, Gökova, Marmaris, Datça, Bodrum, Dalaman seçenekleri bulunuyor. Muhteşem sahiller, doğayla iç içe manzaralar, şehir merkezine yakın konum konseptler ve özel tasarım seçenekleri ile dilediğiniz villada tatil yapabilir, kış mevsimlerine özel dizayn edilen konforlu seçeneklerle, her mevsiminizi eğlenceli- konforlu hale getirebilirsiniz.

Günlük kiralık villa bölge seçeneklerinde sunulan Fethiye bölgesinde; Ölüdeniz, Göcek, Kayaköy ve Çalış bölgeleri bulunurken Kaş bölgesinde ise; Çukurbağ, Gökseki, Lavanta Evleri ile Yarımada popüler bilgeleri bulunuyor. Sıra dışı konseptler, ekstra hizmetler, geniş kapasiteli aile villaları, balayı ve çiftlere özel villa seçenekleri ile elit bir tatil anlayışını sizlere sunuyor. Villa rehberinden dilediğiniz bölge ve konuma göre online arama yapabilir, fiyat aralığı, ekstra donanımlar ve rezervasyon tarihlerine göre, muhteşem tatilinizi dizayn edebilirsiniz.

Villa Kiralama ve Ekstra Hizmetler
 
villagezegeni.com ekstra fırsatları ile tatilinizin her aşamasını muazzam konforlu hale dönüştürebilirsiniz. Deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken, ulaşım- konaklama ve yemek konularını villa gezegeni hizmetlerinden ayarlayabilirsiniz. Platform ayrıcalıkları ile sunulan ekstra hizmetler arasında; bebek yatağı kiralama, hava alanı transfer hizmetleri, özel aşçı hizmetleri, tekne turu, araç kiralama ve balayı konsepti hazırlama seçenekleri bulunuyor.
 
Yeni çiftlere özel balayı odası hazırlama hizmetlerinde, tatili romantizm içerikleriyle yaşayabilir, eksiksiz ve şahane bir balayı tatilinin tadını çıkarabilirsiniz. Araç kiralama ve hava limanı transfer seçeneklerini değerlendirerek, yorulmadan ulaşım sağlayabilir, konforlu seçeneklerle muhteşem tatilinizi yaşayabilirsiniz. Villa kiralamaekstra hizmetleri ile Akdeniz ve Ege sahillerinin, şahane denizin tadını çıkarabilirsiniz. Kalkan Marina turlarıyla özel tekne turu ve toplu tekne turu konseptlerinden yararlanabilirsiniz.

Tatiliniz boyunca leziz yemekler ve tam zamanında menüler ile özel aşçı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Villanızda sizin için özel yemekler hazırlayan aşçı servisi ile tatiliniz süresince özel konseptlerden faydalanabilirsiniz. Türkiye'nin en gözde bölgelerinde en şık villalar, ulaşım ve transfer hizmetleri, balayı ve tekne turları, çocuklar ve özel misafirler için itina ile hazırlanmış konseptler ile villagezegeni.com ultra hizmetler sunuyor. 
© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış