12.11.2018
0
0

Günlük Kiralık Villa

Günlük kiralık villa seçenekleri ile bu sene tatilinizi özel ve keyifli geçirebilirsiniz. En iyi tatil deneyimi ve günlük kiralık villalar hakkında bilgi almak için yazımızı okumaya devam edin.

Tüm sene boyunca yoğun iş hayatı, kalabalık şehirler ve yüksek sesten sıkılan misafirlerimiz için villa seçenekleri uygun fiyatlar ile sizleri bekliyor. Günümüzde popüler olan villa tatilleri misafirlerimiz tarafından en keyifli ve rahat seçenek olarak görülmektedir.

Neden Kiralık Villa?

Günlük, haftalık ve aylık şekilde kiralama fırsatları ile tatil severlere kolaylık sağlar. Böylelikle tatil süreniz ne olursa olsun kiralık villa seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Kiralık villalar günümüzde ve özellikle pandemi döneminde en sık tercih edilen tatil seçeneklerinden biri olmuştur. Çünkü kalabalıktan uzak ve rahat bir ortama sahiptir.

İçerisinde yer aldığınız villa tatil süresi boyunca size ait olmaktadır. Böylelikle villa içerisinde ve dışarısında olan tüm özelliklerinden dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Kalabalıktan uzak olması ile birlikte kiralık villalar geniş aileler ve arkadaş gruplarınında bir arada ayrılmadan keyifli dakikalar geçirmesine imkan sağlar. Ayrıca muhafazakar seçenekleri ve romantik tasarımlarıyla balayı çiftlerimiz içinde oldukça keyifli ve özeldir.

Villa Kiralama Bölgeleri

Bu sene tatilinizi daha keyifli geçirmek için bir villa arıyorsanız ve bölge konusunda kaygılarınız varsa Villa Gezegeni sizlere yarımdı olacaktır. Geniş villa ağımız ile türkiyenin her bölgesinde tatil severlerimize hizmet edip, mutlu tatil fırsatları sunuyoruz. Özellikle herkesin tercih ettiği ve tatil denilince akla gelen bölgelerden Ege ve Akdeniz bölgesinde binlerce villayı sizlere sunuyoruz.

Villa Gezegeni günlük kiralık villa hizmeti için müşterilerine birçok seçenek sunmaktadır. Villa kiralamak için Fethiye, Ölüdeniz, Antalya, Muğla, Kalkan gibi tatil merkezi seçenekleri de mevcuttur. Üzümlü ve İslamlar olarak isimlendirilen bölgelerde de villa seçenekleri öncesine nazaran oldukça arttırılmıştır. Villa Gezegeni bünyesinde her kesime uyacak çok çeşitli bir villa portföyüne sahibiz. Özellikle Kalkan dolaylarında büyük talep olmasından dolayı villa sayısı da epey fazladır. Kalkan kiralık villa seçeneklerinin fazla olmasının en büyük sebebi de villa kiralamak isteyen çok fazla insanın her yaz bu bölgeyi ziyaret etmesidir.

Muhafazakar Günlük Kiralık Villa

Turizm sektörü ülkemizde giderek artan ve büyüyen bir alandır. Buna bağlı olarak otel ve pansiyon konaklama seçenekleri de giderek artmaktadır. Ancak otel gibi sosyal ve kalabalık alanları tercih etmek istemeyen insanlar başka arayışlar içerisindedirler. Bu arayış ve talep doğrultusunda ev kiralama ve günlük kiralık villa seçenekleri ortaya çıkmıştır. Villa fiyatları genellikle dolar kuruna göre şekil almaktadırlar. Her villanın kendine has özellikleri bulunmaktadır. Özellikle muhafazakar tatil isteyen ve talep eden kişiler için etrafı dekoratif ağaçlar ile ayarlanan, korunaklı villalar da mevcut.

Muhafazakar Günlük Kiralık Villa

Muhafazakar Günlük Kiralık Villa

Muhafazakar villalar dışarıdan görüşün olmadığı özel villalarımızdır. Böylece tatil süreniz boyunca villa içerisinden havuza kadar tüm bölge size özel kalmaktadır.

Villa Gezegeni ile Kiralık Villalar

Villa kiralayan kişiler villalarımızda diledikleri kadar kalabilmektedirler. Villalarda bulunan gösterişli ve kullanışlı havuzların yanında yeşil manzaralar da tatil süreniz boyunca sizlere eşlik edecektir. Villa Gezegeni bu tür özelliklere sahip birçok villayı bünyesine katmaktadır.

Tatil planınıza uygun villa seçeneği yapmakta zorlanıyorsanız profesyonel ekibimiz sizlere villa konusunda yardımcı olmaktadır. Günün herhangi bir saatinde bizlere ulaşarak istediğiniz özellikler doğrultusunda villa önerisi alabilirsiniz.

Kalkan’ da Günlük Kiralık Villa

Muğla ve Kaş bölgesi tatilcilerin yıllardır vazgeçmediği noktalardır. Ancak son dönemlerde Kalkan da bu iki tatil bölgesinin popülerliğine ortak olmaya başlamıştır. Doğal güzelliği ve eşsiz denizi ile Kalkan her geçen gün daha fazla tatilciye ev sahipliği yapmaktadır. Bu misafir yoğunluğu sebebi ile Kalkan kiralık villa hizmetleri de daha geniş çaplı verilmeye başlanmıştır. Villa Gezegeni aracılığı ile bölgede bakımlı ve temiz villa bulabilmek mümkündür. Kalkanda bulunan villa seçenekleri değerlendirilerek müşteri kendisine en uygun özellikte olan villayı seçebilmektedir. Villa Gezegeni sitesinden Kalkan kiralık villa hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak ve seçim yapabilmek de mümkündür.

Villa Çeşitleri

Villalar, özellikle her kesimden insanın ihtiyacına uygun bir villa bulabilmesi amaçlanarak hazırlanmaktadır. Muhafazakar tatil talep eden kişiler genellikle havuz ve villa bahçesinin gözlerden uzak olmasını istemektedirler. Kiralık villa buna uygun olarak yüksek duvar veya yüksek bitkiler ile çevrelenmektedir. Villa Gezegeni aracılığı ile bu tip muhafazakar tatil amaçlı olarak kullanılabilecek çok sayıda villanın fotoğraflarına erişim sağlamak mümkündür. Villalar arasında tercih sebebi genellikle denize yakınlık ve doğa içerisinde olmak olarak görülmektedir. Villa Gezegeni firmasının villalarında bu seçeneklere uygun villa kiralama oldukça kolaydır.

Geniş Villa Seçenekleri ile Villa Kiralama

Geniş Villa Seçenekleri ile Villa Kiralama

Villalar tatil seçimine özel olacak şekillerde de dizayn edilmektedir. Özellikle balayı villa kiralama seçenekleri için Villa Gezegeni bünyesinde özellikle dekore edilmiş yüzlerce villa sahiplerini beklemektedir. Villalar günlük, haftalık veya aylık olacak şekilde kiralanabilmektedirler. Balayı için özel hazırlanan villalar diğerlerine göre çok daha konforlu ve kaliteli bir şekilde döşenmektedir. Bu şekilde tatil sürecinin kalitesi en üst düzeyde yaşanabilmektedir.

Villa kiralama seçenekleri arasında geniş aileler için düzenlenmiş olan villalar da bulunmaktadır. Yalnızca geniş aile grupları için değil, büyük arkadaş grupları, iki aile veya üç aile olarak çıkılan tatiller için bu tip villalar doğru tercih olacaktır. Villa Gezegeni bünyesinde çocuk havuzu olan villalar ve ısıtmalı villalar da bulunmaktadır. Firmamızdan her ihtiyaca uygun şekilde hazırlanmış ve dizayn edilmiş villa bulabilmek mümkündür.

Villa Gezegeni Ekstra Hizmetleri

Tatil süreci tamamen eksiksiz ve mükemmel geçmesi beklenen bir süredir. Bu sebeple günlük villa kiralama şirketleri ek hizmetler ile bu süreci daha kaliteli hale getirmeyi amaçlamaktadırlar. Misafirler tarafından arzulanan ihtiyaçlara göre, farklı düzenlemeler yapılabilmektedir. Örneğin balayı tatilleri için villa içerisinin farklı görsel özellikler barındırması sağlanmaktadır. Bu şekilde tatil süreci daha kaliteli ve mükemmel şekilde geçebilmektedir.

Villa seçenekleri arasında şehir merkezine uzak ve yakın seçenekler bulunmaktadır. Şehir merkezine görece daha uzak bölgelerde tatil yapmak isteyen kişiler için bazen ulaşım problem oluşturabilmektedir. Bu gibi durumlarda Villa Gezegeni firması araç kiralama hizmetlerini de sunmaktadır. Uygun fiyatlar karşılığında günlük veya tatil boyunca firmadan araç kiralamaya imkan sunar. Tatiller bu sayede daha konforlu hale gelmektedir.

Villa Gezegeni sitesi aracılığı ile, tatilleri daha mükemmel ve eksiksiz kılabilmek adına günlük kiralık villa dışında verilen bir diğer hizmet ise tekne turu hizmetimizdir. Tekne turları yeni yerlerin görülmesi ve eşsiz deneyimler için uğrak noktasıdır. Firmanın belirli tarihlerde düzenlediği eşsiz tekne turlarına misafirler katılabilmektedirler. Rehber eşliğinde bölgenin gezilmesi ve zaman zaman denize girilmesi ile tekne turu tatilcilere güzel zamanlar geçirmeyi hedeflemektedir.

Firma tarafından belirlenen öncelikli amaç her kesimden insanın bu olanaklardan yararlanabilmesi ve keyifli bir tatil geçirebilmesidir. Bu amaç doğrultusunda Villa Gezegeni bazı dönemlerde misafirlerine günlük kiralık villa fırsatları sunmaktadır. Villaların kiralanma süresine bağlı olarak da fiyatlar düşebilmektedir. Fırsat ve promosyonların takip edilmesi ile normalden daha uygun ücretler karşılığında konaklama yapabilmek de mümkündür.

Sizde bu dönem tatilinizi özel, konforlu ve keyifli geçirmek istiyorsanız sanlık destek hattımızdan veya iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış