10.09.2016
0
0

Neden Villa Tatili?

Tatilciler tatil planları yaparken artık Neden Villa Tatili? gibi soruların cevaplarını aramaya başlamaktadır. Aylarca çalışıp dört gözle beklediğimiz, yaz aylarında iple çektiğimiz, kendimizi şımartacağınız o günleri sabırsızlıkla beklemekteyiz. Eğer hiç kimseye ve herhangi bir zamana bağlı kalmadan ailenizle ya da arkadaş grubunuzla kendinizi dışarıya karşı soyutlamak istiyorsanız bu tatilinizde kiralık villa tatilini tercih edebilirsiniz. Tatil zamanlarında tatilcilerin ilk tercihi olan oteller yüksek maliyeti ve kısıtlı imkanları ile tatilinizi kalitesiz bir hale getirebilmektedir.

Pandemi döneminde birçok insanın aynı anda konakladığı, yemek yediği ve havuza girdiği otellerde insanların sosyal mesafeyi korumaları neredeyse imkansız bir hal almaktadır. Bu durum hem sağlığınız açısından tehlikeli bir ortam oluşturmakta hem de yorgunluğunuzu atmanızın önüne geçmektedir. Bu sebeple tatilciler son zamanlarda tatil tercihini otellerin sağlıksız ortamları yerine kiralık villalardan yana kullanmaktadır.

Neden Villa Tatili?

Sürekli dezenfekte edilen kiralık villarımız otellere nazaran daha sağlıklı ve daha verimli bir tatil imkanı sunmaktadır. Kiralık villalarımız, oteller gibi kısıtlı imkanlar yerine özgürce bir tatil imkanı sunmaktadır. Tatilinizde kiralık villaları tercih ettiğinizde kendinizi evinizde gibi hissedip, özgürce hareket edebilirsiniz.

Bilindiği üzere otellerde birçok toplu kullanım alanı bulunmaktadır. Pandemi ve virüsün de etkisi toplu alanlar oldukça büyük risk oluşturmaktadır. Toplu kullanım alanların başında gelen havuzlarda yüzmek yerine size özel belirlenen havuzlarımızda aileniz ve sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Doğa içerisinde bulunan villalarımızda ise hem tatilinizi geçirebilir hem de yemyeşil doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kiralık Villa Tatili Avantajları

Son zamanlarda otellerin kısıtlı imkanları ve oldukça kalabalık olmasından dolayı villa tatili en iyi seçenek haline gelmektedir. Villa kiralamanız durumunda sadece size özel kullanım alanları, özel korunaklı havuz ve jakuzi gibi birçok ekstra seçenek villa tatilini ön plana çıkarmaktadır. Bu seçeneklerin yanı sıra herhangi bir plana bağlı kalmadan tatilinizi doyasıya yaşayabilirsiniz. Aileniz ile rahatsız edilmeden, insanlardan uzakta ve doğa içinde tatil imkanı sizleri beklemektedir.

Çeşitli seçeneklerimiz arasından ihtiyacınıza göre seçeceğiniz villalarda özgürce hareket edebilirsiniz. Ayrıca lüks iç dizaynı sayesinde evinizin konforunu tatilde de yaşayabilirsiniz. Hijyen açısından diğer tatil seçeneklerinden önde olan kiralık villalarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Villalarımızda bulunan havuzlarımızın bakımları da düzenli olarak yapılmaktadır. Özel tasarlanan havuzlarımız korunaklı yapıya sahip olup, çevre gözlerden uzakta havuz keyfi yapmanıza olanak sağlamaktadır.

Villa Kiralama Seçenekleri

Günümüzde tatilcilerin ilk tercihlerinden olan kiralık villalar, kendi içerisinde özelliklerine göre çok sayıda seçenek barındırmaktadır. Farklı bölgelerde ve farklı özelliklere sahip kiralık villalarımız arasından kendinize en uygun villayı seçebilirsiniz. Böylelikle tatilinizi verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Kiralık villlarımız sunduğu çeşitli imkanlar ile balayı, kış tatili ve kalabalık aileler için ideal bir tatil ortamı yaratmaktadır. Tek odalı evden başlayıp kişi sayısı doğrultusunda artış gösteren villalarımız; müstakil, lüks, çocuk havuzlu, muhafazakar ve balayı villası gibi çeşitli ihtiyaçları karşılar niteliktedir. Villalarımız konumlarına göre ise; denize yakın, merkeze yakın ve doğa içerisinde gibi çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Bu seçenekler sayesinde size ve ihtiyacınıza en uygun villayı kiralayabilirsiniz. Böylelikle tatilinizi en verimli şekilde geçirebilirsiniz. Tamamı tatil beldelerinde olan villalarımız, özel iç dizaynı sayesinde ev konforunda tatil imkanı sunmaktadır.

Balayı Villa

Balayı villalarımız, yeni evlenen çiftlerimizin tatlı yorgunluklarını üzerinden atmak için tercih ettikleri villalarımızın başında gelmektedir. Yorucu evlilik telaşının ardından eşinizle birlikte baş başa ve tamamen size özel bir villada balayı geçirmek ister misiniz? Cevabınız evetse balayı villalarımızı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Balayı villarımız, muhafazakar çiftlerimizin de gönül rahatlığıyla tercih edebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Villalarımız havuz korunaklı ve yüksek duvarlara sahiptir. Böylelikle yabancı gözlerden uzak keyifli bir balayı tatili imkanı sağlamaktadır. Balayı villalarımızın birçoğunda ısıtmalı havuz ve jakuzi imkanı bulunmaktadır. Bu sayede kışın evlenen çiftlerimiz de keyifli bir kış tatili geçirebilmektedir.

Sıklıkla Tercih Edilen Balayı Villalarımızdan Bazıları

  • Villa Karen (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Seren (2 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Kaan (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Nil (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Nur (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)

Tüm balayı villarımızı görüntülemek için balayı villaları sayfamızı ziyaret edebilir, villalarımızın erken rezervasyon fırsatları için bize ulaşabilirsiniz.

Muhafazakar Villa

Muhafazakar villalarımız, sahip olduğu yüksek duvar ve çitleri sayesinde mahremiyete önem veren tatilcilerimizin ilk tercihlerindendir. BöyleliHavuz korunaklı yapısı sayesinde aileniz ve sevdiklerinizle havuzda vakit geçirirken yabancı gözlerden uzakta huzurlu bir şekilde tatil yapabilirsiniz.

Sıklıkla Tercih Edilen Muhafazakar Villalarımızdan Bazıları

  • Villa Tepe Zirve (18 Kişilik, 9 Yatak Odası, 12 Yatak, 6 Banyo imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Karen (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Melis (6 Kişilik, Deniz Manzaralı, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Selen (2 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Lina (6 Kişilik, Manzaralı, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)

Portföyümüzde bulunan tüm villalarımızı görüntülemek için kiralık muhafazakar villa sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Doğa İçerisinde Villa

Doğa içerisinde bulunan villalarımız, yemyeşil ağaçlar ve kuş sesleri içerisinde tatil yapmak isteyen tatilcilerimizin tercihleri arasında bulunmaktadır. Eşsiz doğa ve deniz manzarası ile bütünleşmiş bir villada tatil yapmak için bize ulaşabilirsiniz. Hem tatil yapıp hem de doğa içerisinde çeşitli aktivitelerde bulunmak isterseniz doğa içerisinde bulunan villalarımızı tercih edebilirsiniz.

Denize Yakın Villa

Tatilcilerimize standart villalar dışında istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda kiralık villa seçenekleri sunmaktayız. Tamamen ihtiyaçlarınıza yönelik hazırlanan villalarımızda tatilinizi dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz. Bazı seçeneklerin yanı sıra villalarımızın konumu ve donanımlarına göre de villa kiralama seçenekleri sunmaktayız. Denize yakın villalar genel olarak sahile yakın kesimlerde konumlandırılmış olup, denize kısa sürede ulaşabilmenizi sağlamaktadır.

Villagezegeni bünyesinde bulunan vilalarımız içerisinde ihtiyaç duyacağınız her şey mevcuttur. Otel odalarında sıkışıp kalmamak, kalabalıktan uzak olmak ve en önemlisi ev konforunda rahat bir tatil geçirmek isterseniz siz de bu tatilinizi kiralık villada geçirebilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış