12.10.2021
0
0

Her Bütçeye Uygun Kiralık Villa Tatili

Pandemi ve virüsün de etkisiyle son zamanlarda tatilcilerin büyük bir çoğunluğu tatilleri için kiralık villa tercih etmektedir. Otellerin yüksek maliyeti ve sunduğu kısıtlı imkanlar tatilinizi kalitesiz bir hale getirebilmektedir. Üstelik son zamanlarda virüsün de etkisiyle oteller oldukça risk içerebilmektedir. Oteller sosyal mesafe ve dezenfeksiyon gibi konulara dikkat etse de ziyaretçiler için aynı şeyi söyleyemeyebiliriz. Bu durum hem tatilinizi hem de sağlığınızı etkileyen etkenlerden birisidir. Ek olarak otellerde bulunan havuzların toplu kullanım alanları olmasından dolayı tatilimizde otel tercih ederken endişemiz biraz daha artmaktadır. Oluşabilecek bu durumların önüne geçip, tatilinizi sevdiklerinizle herkesten uzak ve keyifli geçirmek için bu tatilinizde villa kiralamayı tercih edebilirsiniz.

Villa Gezegeni sitemizden villa kiralayarak tatilinizi huzurlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle kalabalıktan uzakta keyifli bir tatil deneyimi için sizleri kiralık villarımıza davet ediyoruz. Tatile gittiğinizde de ev konforu yaşamak, dilediğiniz zaman yemek yemek ve en önemlisi şehir hayatından uzakta bir tatil geçirmek için siz de bu yaz villa tatilini tercih edebilirsiniz. Sitemizde bulunan kiralık villalarımızın tamamına erken rezervasyon fırsatları ile uygun fiyata konaklayabilirsiniz.

Kiralık Villa Tatili

Kiralık Villa Tatilinin Avantajları

Villa Kiralama Seçeneklerimiz

Otelde konaklama ile villa kiralamanın olumlu olumsuz yönlerini kıyasladığımızda villa kiralamanın daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Kiralık villa tatilinin başlıca avantajlarını da yukarıda sizin için listelemiştik. Gelin şimdi villalarımızı daha yakından tanıyalım.

Villa Gezegeni sizlere farklı bölgelerde ve farklı seçeneklerde villa kiralama hizmeti sunmaktadır. Tatilinizi verimli bir hale getirmek için bu seçeneklerden size en uygun olanını tercih edebilirsiniz. Böylelikle tatilinizi verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Villa kiralama seçeneklerimiz arasında başlıca balayı villası, havuz korunaklı villa, doğa içerisinde villa, deniz manzaralı villa, çocuk havuzlu villa ve geniş aileler ve arkadaş grupları için villalar bulunmaktadır. Böylelikle ihtiyacınıza en uygun villayı yüzlerce kolaylıkla seçebilirsiniz.

Balayı Villası Kiralama

Yeni evli çiftler için özel olarak hazırlanmış balayı villalarımız ile çiftlerin balayını unutulmaz hale getiriyoruz. Yeni evlenen bir çift için balayı oldukça önemlidir. Çünkü yoğun ve yorucu geçen bir evlilik telaşının ardından güzel bir balayı tatiline ihtiyaç duyulmaktadır. Son dönemde pandeminin de etkisiyle çiftler balayı tatillerinde kiralık balayı villalarını tercih etmektedir. Kiralık villalarımızın tamamen çiftlerimize ait olması, kalabalıktan uzak olması ve en önemlisi ev konforu sunması başlıca tercih sebeplerindendir.

Balayı villarımız, muhafazakar çiftlerimiz de gönül rahatlığıyla tercih edebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Villalarımızın havuz korunaklı ve yüksek duvarlara sahip olması sizlere yabancı gözlerden uzak keyifli bir balayı tatili imkanı sunmaktadır. Balayı villalarımızın neredeyse tamamında ısıtmalı havuz ve jakuzi bulunmaktadır. Bu sayede kış sezonunda evlenen çiftlerimiz ısıtmalı havuzlu villalarımızda güzel bir kış tatili geçirebilmektedir.

En Çok Tercih Edilen Balayı Villalarımızdan Bazıları

  • Villa Karen (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Seren (2 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Kaan (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Nil (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Nur (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)

Tüm balayı villarımızı görüntülemek için Villagezegeni sitemizde bulunan balayı villaları sayfamızı inceleyebilirsiniz. Villalarımızın erken rezervasyon fırsatları için bize ulaşabilirsiniz.

Havuz Korunaklı (Muhafazakar) Villa Kiralama

Muhafazakar villalar tam anlamıyla tatilde özgürlük anlamına gelmektedir. Muhafazakar villalar yapısında bulunan yüksek duvarlar ve çitler sayesinde kişisel alan ve özgürlüklerinizi korumaktadır. Muhafazakar ailelerimizin sıklıkla tercih ettiği bu villalar, sizin ve sevdiklerinizin rahat ve keyifli zaman geçirmesine olanak sağlamaktadır.

Kiralık Muhafazakar Villa

En Çok Tercih Edilen Muhafazakar Villalarımızdan Bazıları

  • Villa Tepe Zirve (18 Kişilik, 9 Yatak Odası, 12 Yatak, 6 Banyo imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Karen (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Melis (6 Kişilik, Deniz Manzaralı, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Selen (2 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Lina (6 Kişilik, Manzaralı, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)

Tüm muhafazakar villalarımızı görüntülemek için sitemizde bulunan yüzlerce kiralık muhafazakar villa seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Villagezegeni bünyesinde bulunan yüzlerce kiralık villası ile sizlere ev konforunda villa tatili imkanı sunmaktadır.

Lüks Villa Kiralama

Lüks villalar her zaman insan içinde bir zevk uyandırır. Ekstra özelliklere sahip, şık görünümlü, etkileyici iç dizaynı ve dekorlar ile donatılmış lüks villalar Villagezegeni’nde sizleri bekliyor. Bir çok ekstrası bulunan kiralık lüks villalar içerisinde özellikle çift jakuzi, çift banyo, bilardo, masa tenisi, ısıtmalı havuz, teras ve eşsiz manzaraları ile tatilinizin keyfini lüks villalarda çıkartabilirsiniz.

Doğa İçerisinde Villa Kiralama

Doğa içerisinde bulunan villalarımız sayesinde şehir hayatından uzakta yemyeşil ağaçların içinde, temiz havanın, doğanın ve kuş seslerinin içerisinde bir tatil yapabilirsiniz. Böylelikle herkesin hayal ettiği dingin ve sakin tatili manzaralı kiralık villalarımızda yaşayabilirsiniz. Ayrıca şehrin gürültüsünden uzakta doğa ile iç içe ve dinlendirici bir tatili villalarımızda yapabilirsiniz. Aileniz ile doğa içerisinde bulunan villaların size özel bahçelerinde güneşlenip, barbekü eşliğinde ızgaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Böylelikle doğanın içinde eşsiz bir tatil yapmayı Villa Gezegeni sayesinde yaşayabilirsiniz.

Denize Yakın Villa Kiralama

Tatilciler tercih ettiği konumlara ve kapasitelere göre villa tercihi yapmaktadır. Tatilini sıklıkla denizde veya plajda geçirmek isteyen tatilciler tarafından genellikle denize yakın villalar tercih edilmektedir. Bu villalarımız hem manzarası hem de denize yakınlığından dolayı en çok tercih edilen villa tiplerimizdendir. Villalarımızın neredeyse tamamı denize yakın özelliklidir. Bu sayede gün içerisinde isterseniz denizde serinleyip kısa mesafede olan villanıza gelip gün batımını seyredebilirsiniz. Denize yakın villalarımız özellikle denizin ve sahilin keyfini çıkarmak isteyen tatilcilerimizin sıklıkla tercih ettiği villa seçeneğimizdir.

Çocuk Havuzlu Villa Kiralama

Çocuklu aileler için birinci öncelik çocuğunun mutlu olmasıdır. Ailelerin bu alışkanlığı tatil seçimlerinde de sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Çünkü çocuğu mutlu olan aile kendini daha rahat hissedecektir. Bunu bildiğimizden dolayı çocuklu ailelerimizin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği çocuk havuzlu villalarımızı kullanımınıza sunmaktayız. Tatiliniz için villa kiralamayı tercih etmeniz durumunda bu tatiliniz hem sizin hem de çocuğunuz için unutulmaz bir anıya dönüşecektir.

Yıl boyu çeşitli sebeplerle bunaldığımız ve stres yaşadığımız anlar oluyor. Hal böyle oluınca hem bizler hem de çocuklarımız yaz tatilinin gelmesini dört gözle beklemektedir. Bu yaz tatilinizi çocuklarınız ve sizin için özel olarak tasarlanmış villalarımızda geçirebilirsiniz. Villalarımızın neredeyse tamamında çocuk havuzu bulunmaktadır. Bu sayede çocuklarınızla havuzda vakit geçirip mutlu bir şekilde tatilinizi geçirebilirsiniz.

Çocuk Havuzlu Kiralık Villa

Geniş Aile ve Arkadaş Grupları Villa Kiralama

Pandeminin etkisini göstermesiyle tatil alışkanlıklarımız da tamamen değişmiş durumdadır. Hal böyle olunca son zamanlarda villa kiralama oldukça popüler bir tatil seçeneği haline gelmiştir. İster geniş aileniz isterseniz de kalabalık arkadaş grubunuz için tercih edebileceğiniz yüzlerce kiralık villamız bulunmaktadır. Bu villalarımızın kapasite ve özellikleri tam da size özel olarak düşünülmüştür. Villlarımız, birden fazla yatak odası ve çok sayıda yatağı ile ev konforunda villa tatili yapmanıza olanak sağlamaktadır. Siz de geniş aileniz ve kalabalık arkadaş grubunuz ile size özel hazırlanmış villalarımızda keyifli ve eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.

Villa Kiralama Bölgelerimiz

Bir çok villayı bünyesinde bulunduran Villagezegeni en popüler tatil bölgelerinde villa kiralama hizmeti vermektedir. Böylelikle sevdiğiniz tatil bölgelerinde ev konforunda tatil yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Bünyemizde bulunan villalarımız özellikle Ege ve Akdeniz bölgesinin tatil beldelerinde yer almaktadır. Villagezegeni bünyesinde barındırdığı yüzlerce çeşit villa seçeneği ile tatilcilerin bütçesine ve ihtiyacına uygun kiralık villalar sunmaktadır.

Antalya’da bulunan kiralık villalarımız başlıca,

  • Kalkan
  • Kaş
  • Belek
  • Merkez

bölgelerinde bulunmaktadır. Antalya’da bulunan kiralık villalarımızın tamamı havalimanına, denize, sağlık kuruluşlarına ve marketlere yakın konumdadır. Bu sayede tatilinizde ihtiyacınız olabilecek her şey size oldukça yakında bulunmaktadır. Eğer bu yaz tatiliniz için Antalya’da kiralık villa arayışınız mevcutsa sitemizde bulunan villalarımızı inceleyebilirsiniz.

Muğla’da bulunan kiralık villalarımız başlıca,

  • Fethiye
  • Marmaris
  • Bodrum
  • Dalaman

bölgelerinde bulunmaktadır. Muğla’da bulunan kiralık villalarımız ihtiyaçlarınıza en kolay ulaşabileceğiniz konumlarda yer almaktadır. Eğer bu yaz tatiliniz için Muğla’da kiralık villa arıyorsanız, Villagezeni’nde bulunan villalarımızı inceleyebilirsiniz.

Antalya’da Villa Kiralama Bölgeleri

Kalkan Kiralık Villa

Antalya’nın saklı cennet köşelerinden biri olan Kalkan, Antalya’ya gelen turistlerin ilk uğrak yerlerinin başında gelmektedir. Eşsiz güzellikte olan denizi ve havası ile adından sıkça bahsettirmektedir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yapan Kalkan, Fethiye’ye 80 kilometre, Kaş’a ise 25 kilometre uzaklıktadır.

Villa tatiliniz için Kalkan bölgesini tercih etmeniz durumunda benzersiz manzara sizleri beklemektedir. Hakim tepelerde konumlanan villalarımız ile denizi doğrudan görerek eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca Kalkan’a geldiğinizde gün içinde 16 kilometre uzunluğunda ve 300 metre genişliğinde olan Patara Plajı’nı, Meis Adası’nı, Mavi Mağara’yı ziyaret edebilirsiniz. Akşam olduğunda ise eşsiz deniz manzaralı villanızda tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kalkan’da bulunan kiralık villalarımız için sitemizde bulunan Kalkan kiralık villa sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Villalarımızın erken rezervasyon fırsatları için bize ulaşabilirsiniz.

Lüks Villa Kiralama

Kaş Kiralık Villa

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Kaş’ta villa tatili yapmak isteyen tatilcilerimiz için Kaş’ta villa kiralama seçeneklerimiz bulunmaktadır. Manzaralı, özel havuzlu ve denize sıfır konumda olan villalarımız ile ev ortamında tatil keyfini yaşayabilirsiniz.

Bununla birlikte Kaş’a geldiğinizde Uzun Çarşı, Antiphellos Antik Kenti ve Korkuteli Yolu üzerinde gezebilirsiniz. Böylece Kaş’taki villa tatilinize renk katabilirsiniz.

Belek Kiralık Villa

Antalya’nın doğal yaşam alanlarından olan Belek, her yıl yüzlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Belek, özellikle yemyeşil doğası ve tertemiz havası ile ön plana çıkmaktadır. Bu özelliği ile tatilcilerin başlıca uğrak yerlerindendir. Belek’te villa kiralama seçeneklerimiz sayesinde villalarımız içerisinde bulunan özel havuzlarda güneşlenip, Belek’in tertemiz doğasında tatilinizi geçirebilirsiniz. Ayrıca Belek’te bulunan dünyaca ünlü Aspendos Tiyatrosu ve Perge Antik Kenti gibi tarihi yerleri ziyaret edebilirsiniz. Günün sonunda ise tam donanımlı kiralık villalarımızda tatlı yorgunluğu üzerinizden atabilirsiniz.

Antalya Merkez Kiralık Villa

Türkiye’nin en önemli tatil bölgelerinden olan Antalya’nın merkezinde çok özel noktalara konumlandırılmıştır. Geniş bahçesi ve özel terasları bulunan kiralık villarımızda tatilinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Ayrıca tamamı korunaklı bir yapıda hazırlanan villalarımız muhafazakar aileler ve çiftlerin de keyifli vakit geçirebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Antalya merkezde konumlanan kiralık villalarımız sayesinde her yere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Premium Villa Kiralama

Muğla Villa Kiralama Bölgeleri

Fethiye Kiralık Villa

Fethiye’de sunduğumuz villa kiralama seçeneklerimiz ile sizlere uygun fiyata kaliteli hizmet sunmayı hedeflemekteyiz. Başlıca balayı villası, muhafazakar villa, çocuk havuzlu villa ve ısıtmalı havuzlu villa gibi seçenekler sunan firmamız, tüm ihtiyaçlarınıza yönelik villa kiralama seçenekleri sunmaktadır. Villa tatili için Fethiye’yi tercih etmeniz durumunda Likya Yolu, Saklı Kent, Tlos Antik Kenti, Letoon Antik Kenti ve Afkule Manastırı gibi birçok tarihi yeri gezebilir, günün yorgunluğunu kiralık villalarımızda atabilirsiniz. Tamamen size özel ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırlanan villa seçeneklerimiz ile Fethiye’de kiralık villa arayışlarınıza son vermekteyiz.

Marmaris Kiralık Villa

Herkesten uzak, doğa ile iç içe, sessiz ve sakin bir villa tatiline ihtiyacınız varsa Marmaris’te bulunan kiralık villalarımız tam ihtiyacınıza göre hazırlanmıştır. Marmaris’te bulunan kiralık villalarımızda jakuzi, ısıtmalı havuz, çocuk havuzu ve daha birçok ekstra özellik bulunmaktadır. Böylelikle hem Marmaris’in eşsiz doğasında vakit geçirebilir hem de unutulmaz bir villa tatili gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bu tatilinizi Marmaris’te geçirmek ve Marmaris’te kiralık villa arayışınız mevcutsa Villagezegeni‘inde bulunan kiralık villalarımızı inceleyebilirsiniz.

Muğla Villa Kiralama

Bodrum Kiralık Villa

Türkiye’nin ünlü turizm beldelerinden olan Bodrum’un tarihi yapısı ve güzellikleri içinde villa kiralama seçeneklerimiz mevcuttur. Özellikle tarihi yapısı, dar sokakları ve begonvil çiçekleri ile herkese huzurlu ve dinlendirici bir tatil imkanı sunmaktadır. Tatiliniz için Bodrum’u tercih etmek ve Bodrum’da kiralık villa ihtiyacınız mevcutsa Villagezegeni sitemizde bulunan kiralık villa seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz.

Dalaman Kiralık Villa

Birbirinden özel koylara sahip Dalaman, hem ilkbahar hem de sonbaharda sayısız turist ağırlamaktadır. Doğal güzelliği ve eşsiz havası ile zamanla oldukça popüler bir tatil beldesi haline gelmiştir. Sevdiklerinizle birlikte Dalaman’da kiralık villa tatili düşünüyorsanız bünyemizde bulunan sayısız kiralık villalarımızı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Dalaman Villa Kiralama

Başlıca balayı villası, havuz korunaklı villa, çocuk havuzlu villa ve ısıtmalı havuzlu villa seçeneklerimizden ihtiyacınıza en uygun villayı seçebilirsiniz. Tatiliniz için Dalaman’ı tercih etmeniz durumunda Dalaman sahillerinde ve Dalaman Çayı’nda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tatilinizde Dalaman’da kiralık villa talepleriniz için sitemizde bulunan villalarımızı inceleyebilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış