25.03.2019
0
0

Doğa Harikası Kalkan Plajlarının Tadını Kiralık Villa İle Çıkartın

Antalya Kaş ilçesinin tarihi ve turistik öneme sahip Kalkan Mahallesi, İngilizlerin yoğun ilgisi sonrası hızla önemini artırarak yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Turkuaz denizi, temiz havası, tarihi yapısı ve mavi bayraklı plajlarıyla gelenleri büyüleyen Kalkan’ı özel kılan nedenler arasında şüphesiz;

  • Patara Plajı
  • Kaputaş Plajı

İlk sırada yer alır. Yoğun ziyaretçi nedeniyle otellerin yeterince hizmet veremediği Kalkan ilçesinde kiralık villa alternatifleri ön plana çıkmaya başlamaktadır. Kalkan’ın temiz havası ve eşsiz manzarasını doyasıya yaşamanızı sağlayacak villa seçeneklerimizle Kalkan’da güzel bir tatil geçirdiğinizden emin olmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız seçenekleri değerlendirerek aradığınız özelliklerin fazlasını barındıran kiralık villa Kaş ilçesi Kalkan Mahallesi seçimizi gerçekleştirerek tatilinizde saklı cenneti keşfedebilirsiniz.

Temiz Hava, Masmavi Deniz Kalkan’da Sizleri Bekliyor

Sizlere sunduğumuz Kiralık villa Kalkan seçenekleri eşsiz deniz manzarasıyla gününüzün her anında denizi doyasıya yaşama fırsatını sunuyor. Zeytin ağaçlarının mis kokusu ile tertemiz bir havaya sahip olan Kalkan’da yer alan villa seçeneklerimiz sırtını dağlara yaslayarak size manzarayı yukarıdan izleme şansını sunuyor. Kalkan’ın mavi bayraklı sahillerinin ve tertemiz denizinin dün içerisinde tadını çıkarmanın yanında;

  • Sabahları gördüğünüz ilk şeyin tertemiz deniz olması,
  • Akşamları en son gördüğünüz şeyin eşsiz deniz manzarası olması

Lüks kiralık villa Antalya Kaş seçeneklerimiz sizlere sunmaktadır. İngilizlerin yerleşmek için ülkemizde en çok tercih ettikleri topraklarda kendi evinizin konforunda tatilin tek adresi için sizlere sunduğumuz seçenekleri hemen değerlendirmeye alabilirsiniz.

Kalkan’da Unutulmaz Tatili Kiralık Yazlıklarda Yaşayın

Kalkan ziyaretçilerine sadece temiz hava ve masmavi deniz sunmaz. 

  • Dalış, 
  • Rüzgar sörfü,
  • Yat gezileri,
  • Yunan Adaları’nı ziyaret etme olanağı

Kalkan’da ziyaretçilerin tatillerinde tercih ettikleri aktivitelerin başında yer alır. Kalkan’ın bu denli keşfedilecek yönünün bulunması, bu eşsiz bölgeye ayrılan tatil vaktinin daha fazla olmasına neden olmakta ve planlanan Kalkan tatil planlarında bu durum bütçeleri zorlamaktadır. Bizler sizlere Kalkan’ı en küçük ayrıntısına kadar yaşamanız ve tüm güzelliklerini keşfetmeniz için hesaplı kiralık yazlık seçeneklerimizle tatilinizi dilediğiniz kadar uzatma fırsatı sunuyoruz. Gerçekleştirdiğiniz ziyarette yapamadığınız ve tatil dönüşü aklınızdan çıkmayacak hiçbir anın kalmaması için günlük, haftalık, aylık ve sezonluk kiralama seçenekleriyle hazırladığımız yazlık villalarımızla kendi evinizin konforunda saklı cennet Kalkan’ı keşfetme şansını sizlere sunuyor, ne kadar süreye ihtiyacınız olduğu konusunda sizlere gereken esnekliği tanıyoruz.

Balayınızı Kalkan’da Kraliyet Konforunda Geçirin

Korunmayı başaran tarihi ve doğal güzellikleri Kalkan’ın balayı için tercih edilen bölgeler listesine alınmasını sağlamış, her yıl pek çok yeni evli çift en özel günlerini yaşamak için Kalkan’a ziyaret edere hale gelmiştir. Kraliyet ailesine yaraşır konforda balayı geçirmek isteyen Kalkan ziyaretçileri için kendilerine özel tesis edilen Antalya kiralık villa balayı seçeneklerimizle arzulanan balayını yaşama fırsatı sunuyoruz. Muhafazakar villa kiralama taleplerine de yanıt veren seçeneklerimizle Kalkan’da bir eviniz olduğunu hatırlayacaksınız.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış