10.10.2018
0
0

Neden Muhafazakar Villa Tatili?

Son dönemlerde muhafazakar villa tatili, otel tatillerinin önüne geçmektedir. Bu durumun aslında pek çok sebebi bulunmaktadır. Bunların başında insanların tatilleri boyunca tüm gözlerden uzak ve kendi mahremiyetlerinde yaşamak istemesi geliyor. Kalabalık otel ortamları ve kısıtlı imkanları tatili verimsiz bir hale getirebilmektedir. Özellikle muhafazakar aileler için otellerde tatil tam anlamıyla tatil olmaktan çıkabiliyor. Bunun nedeni ise toplu kullanım alanlarının erkek kadın ayrımı olmadan kullanılması ve herkesin iç içe olması sayılabilmektedir.

Muhafazakar villalar bu anlamda büyük bir özgürlük sunmaktadır. Muhafazakar ailelerimiz kendi alanları içerisinde özgürce güneşlenebilir, havuza girebilir ve yemek yiyebilirler. Otel tatillerinin genelde size mümkün kılmadığı bu özgürlük sizleri yemek yemek için sıra beklemek veya havuza girmek için erken saatleri seçmek yerine, size tüm gün doyasıya tatilin tadını çıkarmayı vaat etmektedir. Tatilinizi aynı ev konforunda geçirerek dinlenmiş bir şekilde tatilinizi geçirebilirsiniz.

Muhafazakar Villa Tatili Nedir?

Muhafazakar villa tatili gözlerden uzak bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği tatil türüdür. Bu özelliği ile son zamanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Muhafazakar villalarımızda bulunan yüksek duvar ve çitler sizlere yabancı gözlerden uzakta tatil imkanı sunmaktadır. Bu sayede sevdiklerinizle birlikte keyifli bir tatil geçirmenize olanak sağlamaktadır. Muhafazakar villalarımız tatil bölgelerinin tamamında bulunmaktadır. Böylelikle dilediğiniz tatil bölgesinde muhafazakar villa tatilinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Villagezegeni’nde bulunan muhafazakar villalarımız tüm ihtiyaçlarınızı karşılar nitelikte hazırlanmıştır. Bu sayede tatilden beklediğiniz tüm özellikler villalarımızda bulunmaktadır. Isıtmalı havuz, çocuk havuzu ve jakuzi gibi birçok özellik villalarımızda bulunmaktadır. Sizler de bu tatilinizde muhafazakar villa kiralamayı düşünüyorsanız sitemizde bulunan muhafazakar villalarımızı tercih edebilirsiniz.

Muhafazakar Villa Seçeneklerimiz

Birçok arkadaş grubu, balayı çiftleri, aileler ve her yaştan binlerce insan gözlerden uzak bir tatil istemektedir. Bunun başlıca sebeplerinin arasında pandemi ve otellerin sunduğu kısıtlı imkanlar bulunmaktadır. Sizler de aileniz ve sevdiklerinizle birlikte muhafazakar bir villa tatili yapmak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

Muhafazakar villalarımız oldukça çeşitli imkanlar ile hem geniş arkadaş grupları hem de aileler için oldukça keyifli tatil imkanı sunmaktadır. Muhafazakar villalarımız kapalı ve ısıtmalı havuz imkanları sunduğundan dolayı her mevsim gönül rahatlığı ile kiralanabilmektedir. Bu sayede yaz kış demeden villa tatili yapabilirsiniz. Tatilinizi geçirirken hem yabancı gözlerden hem de virüs tehlikesinden uzakta rahat bir tatil düşünüyorsanız muhafazakar villalarımız erken rezervasyon fırsatları ile sizi beklemektedir.

Neden Muhafazakar Villa Tatili?

Muhafazakar villalarımızın en önemli özelliği ise korunaklı havuzlara sahip olmasıdır. Bu sayede hem aileniz hem sevdikleriniz havuzun tadını doyasıya çıkarabilmektedir. Muhafazakar villalarımız tüm ihtiyaçlarınızı karşılarken size sadece tatil yapacağınız villayı seçmek kalıyor. Hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize en uygun kiralık villayı, Villagezegeni ayrıcalığı ile kolayca keşfedebilirsiniz.

Sıklıkla Tercih Edilen Muhafazakar Villalarımızdan Bazıları

  • Villa Tepe Zirve (18 Kişilik, 9 Yatak Odası, 12 Yatak, 6 Banyo imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Karen (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Melis (6 Kişilik, Deniz Manzaralı, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Selen (2 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Lina (6 Kişilik, Manzaralı, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)

Bünyemizde bulunan tüm muhafazakar villalarımızı görüntülemek için kiralık muhafazakar villa sayfamızı ziyaret edebilir, erken rezervasyon fırsatları için bize ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış