12.11.2018
0
0

İstediğiniz Havuzlu Villayı Seçebilirsiniz

Villalar, diğer kategorilerinden daha lüks ve daha rahat özelliklere sahiptir. Özellikle havuzlu villalar, herkesin hayalidir. Villa gezegeni, herkesin hayali olan lüks, görkemli ve rahat havuzlu villa seçeneklerini sizler için kiraya veriyor.

Yüzlerce seçenek içerisinden istediğinizi seçebildiğiniz bu villalar, birinci sınıf özellikleriyle şaşırtıyor. Pratik kullanım özellikleriyle tercih edilen bu havuzlu villa seçeneklerinde, ısıtmalı havuzlar bulunuyor. Tatil yapacak kadar havanın iyi olduğu kış aylarında, ısıtmalı havuzlarla tatil keyfine erken başlayabilirsiniz.

Aradığınız Her Şey Villa Gezegeni'nde!

Arama özellikleri geniş olan ve nokta atışı ile istediğiniz özelliklere sahip villaları tek ekranda toplayan villa gezegeni, kiralama şartlarını ve villaların özelliklerini de yayınlıyor. Çocuk havuzlu villa kiralama ile tatil yapmak isterseniz, bu seçenekleri de bulabilirsiniz. Kişi sayısına göre gruplandırılan villalarda, muhafazakar sınıf, deniz kenarı, lüks, çocuklu ve balayı gibi sınıflandırmalar mevcut. Bütün bu sınıflandırmalarda havuz eklentisi mevcut. Havuzların bakımları düzenli yapılıyor.

Temizleme işlemlerinde, düzenli bir periyot takip edilmektedir. Gerek villalar olsun, gerekse havuz olsun, istediğiniz temizlik işlemleri sonucunda teslim ediliyor. Havuzlar merdivenli ve villa dekoru ile birebir uyumlu olarak tasarlanmış.


Kiralık Villa Luka

Herkese Göre Seçenek Bulunuyor

Ailece bir tatil düşünüyorsunuz ve gözlerden uzak doğa ile iç içe bir havuzlu villa seçeneklerinde, dinlenmek istiyorsunuz. Villa gezegeni, muhafazakar tercihleriyle, bu isteğinize uygun bir çok seçenek sunuyor. Bu kategorinin havuzları korunaklıdır. Yani dışarıdan geçen kişiler havuzunuzu göremiyor. Evinizin etrafı kapalı ve ailenizle dilediğiniz gibi havuza girebilirsiniz. Banyo, tuvalet ve yatak seçenekleri lüks ve kullanışlı olan havuzlu villa kiralama tercihleri, oldukça popüler hale geldi. Özellikle muhafazakar tatil seçenekleri, son zamanlarda büyük ilgi görmeye başladı.

Balayı için de özel villalar bulunuyor. Balayına özel dekor çalışması isterseniz, ücretli bir şekilde uygulanıyor. Güvenli ve asayiş bakımdan sorun olmayan noktalarda bulunan balayına özel havuzlu villa kiralama seçenekleri, oldukça kaliteli özelliklere sahip. Jakuzili, internetli, çift banyolu, çift tuvaletli, bilardolu seçeneklerle, herkese uygun seçenekleri bulabilirsiniz. Deniz kenarı manzaralı, yüksek noktalarda özel manzaralı, ormanla iç içe ve lüks özelliklere sahip villalarda, sayısı fazla olanlar için oda sayısı fazla olan seçenekler de bulunmaktadır.

Ulaşımı Kolay Merkezi Özelliklere Sahip

Firmaların kiraya verdikleri villaların konumları özel olarak tercih edilmiş. Kiralık havuzlu villa ile araçlarla ulaşım oldukça kolay. Yol sorunu yok. Şehir merkezine yakın olduğu için, alış-veriş ve para çekme gibi işlemleri sorunsuz çözebiliyorsunuz. Güvenli ve korunaklı noktalarda bulunduğu için güvenlik sorunu bulunmuyor. Kiralık havuzlu villa işlemlerinde depozito sistemi, villada meydana gelecek hasarlar için isteniyor.

Villaları aldığınız gibi teslim ederseniz paranız iade ediliyor. Online rezervasyon kolaylığı da var. Ancak rezervasyon tarihini değiştirdiğiniz zaman, iki yüz lira ödemeniz gerekir. Kiralık havuzlu villa Rezervasyon iptalinde de, rezervasyon tarihine yakınlık derecesine göre belli bir yüzde kesiliyor. Villa tercihi yapmadan önce, istediğiniz villanın özelliklerini belirlemelisiniz. Kalabalık aileler için tasarlanan villalar, kalabalık aileler içindir.

Yatak sayısına göre tasarlanmıştır. Kiralama işlemlerinde diğer önemli bir konu ise, elektrik ve su faturası konusudur. Bu konu sözleşmede geçmektedir. Bazı firmalar elektrik ve su faturasını ücrete eklemektedir. Sözleşmede adı geçen kişiler villayı kullanabilir. Beklenmeyen kazalar veya afetler, firmaya bildirilmelidir. Apart seçenekleri de oldukça güzel.

Manzaralı olan bu seçenekler de oldukça lüks. Tatili villada geçirmek isteyenler için, onlarca seçeneği bir araya getiren ve kolay rezervasyon olanakları sağlayan villa gezegeni, kiralamak istediğiniz villaların resimlerini de yayınlamaktadır. A'dan Z'ye bütün özellikleri de bulmak mümkün.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış