27.09.2016
0
0

Kalkan'da hangi plajlara gidilir?

Kalkan’ da hangi plaja gidilir sorularınızı yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz. Her yıl milyonlarca kişiye tatil imkanı sunan Kalkan bölgesi, tatil severlerin buluşma noktasıdır. Göz alıcı manzaraları, berrak denizi ve temiz havası ile keyif ve huzur ile doludur.

Antalya’nın saklı cennet köşesi olan kalkan sıcak denizi ve muhteşem manzara ile tatilcilerin gözdesidir. Kısacası Kalkan bölgesinde bir tatil yapmayı düşünüyorsanız, kalkan plajına gitmeyi yapılacaklar listenizde ilk sıraya yazmalısınız.

Kalkan’ da hangi plaja gitmeliyiz. Plaj özellikleri ve konumları hakkında bilgi sahibi olmak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Kalkan Halk Plajı

Kalkan bölgesindeyseniz ve Kalkan plajına girecekseniz çok şanslısınızdır. Çünkü kum ve çakıllı bir plajda keyifli dakikalar geçireceksiniz demektir. Üstelik yılın 9 ayı temiz ve serin olan suyu, sıcak havalarda bizleri ferahlatmaktadır. Kalkan halk plajının en önemli özelliği ise deniz altından kaynayan ve dağlardan gelen soğuk suları taşıyan bir nehirdir.

Kalkan plajı tüm tatil severlere ücretsiz olup günün herhangi bir saatinde yüzmeye uygundur. Büyük, temiz ve şehir merkezindeki önemli bir plajdır. Plajda isterseniz şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz. Kısacası Kalkan’ da hangi plaja gidilir derseniz gönül rahatlığı ile Kalkan halk plajı diyebiliriz.

Kalkan Halk Plajı

Kaputaş Plajı

Kalkan-Kaş karayolundaki Kaputaş plajının mavi, yeşil ve sarının birbirine geçmiş tonlarına sahip denizi ve altın rengi kumsalını kartpostallarda görünce bir photoshop hilesi sanabilirsiniz. Ancak bu doğal bir yanıltma değil tamamen doğal bir güzelliktir.

Kaputaş plajına yukarıdan bakınca gerçek olduğunu görüp büyülenebilirsiniz. 187 basamaktan oluşan merdiven adeta denize kavuşmanızı zorlaştırıyor gibi. Merdivenden indikten sonra kanyondan gelen ve yerin altına inerek akan suyun deniz kıyısında kumlar arasından süzülerek akması sonucunda genel olarak serin ve turkuaz rengindeki suya dalabilirsiniz.

Kaputaş Plajı

Temiz ve serin suyu ile Kalkan bölgesinin sıcak havasından sizi kurtarıcak bu plaj, deniz severlerin vazgeçilmezidir. Kaputaş plajının bir diğer avantajı ise ücretsiz olmasıdır. Böylelikle bu doğa harikası plajda istediğiniz gibi keyif yapabilirsiniz.

Kalkan Kalamar Plajı

Kalkan’a 2km yakınlıkta olan kalamar plajı güneş ve denizin keyfini çıkarmak için 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Kalamar koyunda bulunan bu sakin ve tertemiz plaj tatilcilerin bir başka gözdesidir. Huzurun adı olabilecek olan kalamar plajında temiz ve berrak denizinde yüzmek tatil severlere huzur verir.

 

Kalkan Kalamar Plajı

Kiralık villalar ile dolu Kalkan bölgemizden villa kiralayıp hem villa havuzu hem de Kalkan Kalamar Plajında tatilinizi yapabilirsiniz. Genelde sakin ve huzurlu olan bu plaj sessiz ve huzurlu bir deniz keyfi yapmak isteyenlerin tatil planında ilk sırada bulunur.

Kışla Koyu Plajı

Kalkan koyunun karşısından seyreden aynı zamanda Patara Evleri’nin bulunduğu kışla koyu plajı, restaurant ve deniz eğlencelerine ev sahipliği eden bu plaj keyif ile eğlenceli tatil imkanı sunar. Plaj konseri ve etkinliklerinden hoşlanıyorsanız bu plaja gitmeyi dört gözle bekliceksiniz.

Fırnaz Koyu

Kalkan’ da hangi plaja gidilir sorusunun diğer cevaplarından biride Fırnaz Koyu’ dur. Ancak bu büyüleyici yere kara yoluyla gitmek biraz zahmetlidir. Çünkü bu koya giden yol koruma altında olduğu için, bu manzarayı izlemek isteyenler önce keyifli tekne ulaşımını kullanmaları gerekir. Bu keyifli yolculuğun sonunda eşsiz güzelliği, turkuaz denizi ve kusursuz bir sahile kavuşabilirsiniz.

Bu koy diğer ulaşım sebebiyle diğer bölgelere göre daha az tercih edilmektedir. Böylece adeta akvaryum gibi temiz bir suyu mevcuttur. Az kullanımından ötürü çok temiz olan suyu sayesinde denizin dibini rahatça görebileceksiniz. Zahmetliği yolcuğun ardından yorgunluğunuzu ve stresinizi arttıracak çamur banyosu yapabilirsiniz. Çünkü bu çamur insanı gençleştirdiğine ve stres attığı söylenilir.

Sizde birbirinden farklı özelliklerde bulunan bu plajlarda muhteşem bir tatil fırsatı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hemen Denize Yakın Villalar kategorimizden size uygun olan villayı seçebilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış