01.04.2019
0
0

Romantik ve Muhafazakar Kalkan Kiralık Villa Alternatifleri

Kalkan’da villa turizmi otel turizminin önüne çoktan geçmiş, pek çok ziyaretçi otel ve pansiyon yerine Kalkan kiralık villa seçeneklerine yönelerek doğa ile iç içe yıllar boyu akıllarda kalacak tatiller geçirmektedirler. Kalkan’da villa turizmi şüphesiz hakim tepe üzerine inşa edilen manzaralı villaların sadece sayıca çokluğu değil, tabiatın bu villalara kazandırdığı mahremiyet avantajıdır.

Romantik ve Muhafazakar Kiralık Villa Alternatifleri

Hakim tepe üzerine inşa edilmiş villalar manzara yönünden ziyaretçilerine hiçbir yerde bulunamayacak güzellikler sunmanın yanı sıra;

  • Temiz hava,
  • Doğanın çevreden koruma önlemleri 

Gibi artılarıyla muhafazakar tatil ihtiyaçlarına bile karşılık verebilmektedir. Kalkan’a özgü bu çözümlerden yararlanarak hiçbir otelde bulamayacağınız lüks ve ayrıcalığı bir arada mahallenin simgesi haline gelmiş villalarda bulabilirsiniz.

Dünya’nın En Romantik Manzarasını Seyretmek İster Misiniz?

80’li yıllarda gösterdikleri yoğun ilgiyi halen devam ettiren İngilizler, Kalkan’ın tüm Dünya’da tanınmasına yardımcı olan en büyük güçtür. 2006 yılında Indendent gazetesinde yayınlanan “Dünya’nın en romantik manzarası Kalkan’da” benzetmesi ile birlikte beldenin adının balayı programlarında yer almasıyla sonuçlanmıştır. Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından bu manzara eşliğinde balayını geçirmek isteyen çiftlere ev sahipliği yapan Kalkan’da şüphesiz bu romantik manzarayı yaşamanın tek yolu balayı villası seçeneklerinden geçmektedir. 

  • Yeşillikler arasında,
  • Denizin en güzel renginin görülebildiği,
  • Beyaz badanalı ve çiçekli evlerin görsel şölenine tanıklık edilen

Manzaralı villalarımız ile neden İngilizlerin izleme ayrıcalığına eriştiğiniz manzarayı romantik bulduklarını daha net anlayabileceksiniz.

İslami Kurallardan Taviz Vermeden Tatil ve Balayı Şansı

Muhafazakar kesim olarak nitelendirilen ve ülkemiz nüfusunun ciddi bir bölümünü oluşturan vatandaşlarımız tatil bölgelerinin kendilerine hitap eden hizmetlerinin bulunmaması nedeniyle yaz tatillerinde tatil yörelerinden uzak durmaktadırlar. Kalkan’da yer alan villa seçeneklerimiz doğanın sunduğu bir armağan olarak doğal yollarla çevreye ve meraklı gözlere karşı yalıtılmış şekilde inşa edilerek muhafazakar villa konseptinin en güzel örneklerini oluşturdu. Dini inanışları gereği yaz tatillerine çıkamayan vatandaşlarımız Kalkan’a yapacakları ziyaretlerde bizimle irtibata geçerek endişelerini ortadan kaldıran en uygun ve hesaplı seçenekleri değerlendirerek ailecek yaz tatillerinin tadını çıkarabilirler. Üstelik seçeneklerimiz muhafazakar villa balayı ihtiyacına uygun romantik manzarası ile yeni evlenen çiftlerin mahremiyetine de önem veren özelliklere sahip olup muhafazakar müşterilerimizin kendilerini evlerinden daha rahat hissetmelerini sağlamaktadır.

Kalkan’da Kiralık Villanız Bizden, Gezmesi Sizden!

Kalkan’da gezilip görülmesi gereken sınırları içerisinde ve dışında sayısız güzellik bulunmaktadır. Tüm bu yerlere ayıracağınız zamanı maksimum düzeyde tutmak için Kalkan’da kiralık villa seçimlerini yapmanız ardından her yıl sayısız ziyaretçinin akın ettiği bu güzellikleri keşfedebilirsiniz.

  • Kekova,
  • Demre,
  • Patara, Kaputaj ve Kanyon Plajları,
  • Fethiye,
  • Xanthos, Letoon, Patara, Tlos, Pınara ve Sidyma antik şehirleri,
  • Yunan Adaları

Kalkan ve çevresinde sizleri bekleyen güzelliklerden sadece bir kısmını oluşturur. Listede yer alan seçeneklerle birlikte daha fazla yer keşfetmek için hemen bizimle iletişime geçerek en hesaplı koşullarda villanızı kiralayarak Kalkan’a hak ettiği süreyi ayırabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış