09.06.2018
0
0

Neden Villa Kiralama?

Bütün yıl tatil hayali kuranlar en uygun konaklama için birçok seçeneği göz önünde bulunduruyor. İyi bir tatilin ilk koşulu konforlu bir konaklama ile başlar. Bütün yıl tatil planı kuranlar günümüzde pandemi ve virüsün etkisi ile tatil tercihlerini oteller yerine kiralık villalardan yana kullanmaktadır. Otellerin sunduğu kalitesiz hizmetler ve toplu kullanım alanları tatilciler için sağlıksız bir ortam yaratmaktadır. Oldukça risk içeren oteller, sosyal mesafe ve dezenfeksiyon gibi konulara dikkat etse de çoklu kullanım sağlığınız için endişelenmeniz gereken bir durum oluşturuyor. Villa kiralama diğer tatil seçeneklerinden daha fazla avantaj sağlayarak tatilinizi verimli bir şekilde geçirmenizi sağlamaktadır.

Villalar bu durumların önüne geçip, tatilinizi sevdikleriniz ile yabancı gözlerden uzak ve keyifli geçirebilmenizi sağlar. Böylece kiralık villalar konaklama tercihleri arasında en mantıklı seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Otellerin katı kısıtlı imkanları, belirli yemek saatleri ve sıra bekleme gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Oysa ki kiralık villanızda dilediğiniz gibi havuza girebilir, güneşlenebilir ve yemeğinizi yapabilirsiniz. Aynı ev ortamı sunan kiralık villalar tercihinize göre sunduğu seçeneklerle tatilinizi verimli şekilde geçirmenizi sağlar.

Villa Kiralama Avantajları

Villa Kiralama sunduğu avantajları ile otellere göre daha ekonomik bir tatil imkanı sunmaktadır. Kendi tatil seçeneklerinize göre dilediğiniz villayı seçerek tatilinizi daha verimli bir hale getirebilirsiniz. Villalarımız geniş arkadaş grupları, muhafazakar aileler ve balayı çiftlerimiz için özel olarak dizayn edilmiştir. Kendi ihtiyaçlarınıza göre kiralık villanızda tatilinizi geçirerek dinlenmiş bir şekilde evinize dönebilirsiniz.

Farklı bölgelerde farklı tarzlardaki villalar sayesinde arkadaşlarınız ile bir araya gelip villa kiralayarak otel fiyatlarından çok daha ucuz bir tatil yapabilirsiniz. Ayrıca kendinize özel havuzunuzda yüzüp bahçenizdeki salıncak, barbekü ve oturma grubunda arkadaşlarınız ve aileniz ile eğlenebilirsiniz.

Villa Kiralama Seçenekleri

Kiralık Villalar her tatilciye uygun ve farklı seçeneklerde bulunmaktadır. Böylelikle tatil tercihinize göre seçeceğiniz villa ile tatilinizi verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Evinizin konforunu aratmayacak villalarda isteğinize göre Muhafazakar, Balayı, Arkadaş grupları ve Denize yakın villa seçeneklerinden tatil tercihinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Muhafazakar Villa

Muhafazakar villalar son zamanda popülerliğini git gide arttırmaya başlamıştır. Genellikle mahremiyetine önem veren muhafazakar ailelerin tercihi olan muhafazakar villa ev konforunda tatil imkanı sunmaktadır. Ayrıca popüler tatil beldelerinde gözden uzak aileniz ile tatil imkanı sağlar. Yüksek duvarları ile havuz korunaklı yapısı ile gizlilik içerisinde bir tatil fırsatı sunar. Muhafazakar ailelerin sıklıkla tercih ettiği muhafazakar villalar, sezdikleriniz ile gözlerden uzak rahat ve keyifli bir tatil geçirmenize olanak sağlar.

Balayı Villası

Yeni evli çiftler için özel olarak hazırlanmış balayı villalarımız ile çiftlerin balayını unutulmaz hale getiriyoruz. Balayı villalarımız, yüksek duvarları, korunaklı havuzu ve jakuzisi ile balayı çiftlerinin en rahat edebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Gözlerden uzak bir balayı tatili imkanı sunan villamızda, çiftler gönül rahatlığıyla balayı tatilini geçirebilirler. Balayı villalarımızda bulunan ısıtmalı havuz ve jakuzi sayesinde kış sezonunda da Bayalı villalarımızı tercih edebilirsiniz.

Geniş Aile ve Arkadaş Grupları Villa

Günümüzde genellikle kalabalık arkadaş grupları tarafından sıklıkla rağbet gören villa seçeneğidir. Arkadaşlarınız ve aileniz ile birlikte daha ekonomik bir tatil imkanı sağlar. Birden fazla yatak odası ve çok sayıda yatak ile ev konforunda arkadaşlarınız ile tatil geçirebilirsiniz. Geniş kapasitesi sayesinde kalabalık aile ve arkadaş grupları için en uygun seçenek konumundadır. Ayrıca otellere ödeyeceğiniz tutarı kiralık villada kalacak kişi sayısına göre hesap ederek oluşacak masrafı minimuma indirerek tatilinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.

Denize Yakın Villa

Tatilini sıklıkla denizde veya sahil kenarında geçirmek isteyen tatilciler için en uygun villa seçeneğidir. Deniz manzarası ve denize yakınlığı sayesinde en çok tercih edilen villa tipidir. Denize sıfır konumda villamız sayesinde denizde serinleyip akşamında kiralık villanızda aileniz ile akşam yemeği yiyebilirsiniz. Denize yakın villalarımız ile tatilini daha verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış