11.11.2018
0
0

Villa Kiralarken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 

Yaz tatili yaklaştıkça çoğu kişi tatil planları hazırlamaya başladı. Tatilciler bir yandan planlarını yaparken bir yandan da villa kiralama işlemlerinde nelere dikkat etmeliyiz gibi soruların cevaplarını aramaya başladı. Otel ile kıyaslandığında daha uygun fiyata ve kalabalık gruplara ideal bir tatil imkanı sunduğu için kiralik villalar son dönemde oldukça popüler hale gelmiştir. Tatil için ayırdığınız değerli vakitin mahvolmaması ve tatilinizi keyifle geçirmek için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar mevcuttur. Gelin bu hususları beraber inceleyelim.

Güvenilir Rezervasyon Sitesi

Son zamanlarda sıklıkla tercih edilen kiralık villa seçenekleri kiralık villa hizmeti sunan sitelerin de artmasına neden olmaktadır. Bu durum da güvenilir rezervasyon sitesi bulunmasını bir hayli zorlaştırmaktadır. Tatilcilerin kafasını karıştıran bu durum aylarca bekledikleri yaz tatilini hüsrana uğratabilmektedir. Bu sebeple villa rezervasyonu yaptırmadan önce rezervasyon yaptıracağınız siteleri iyi araştırmanız gerekmektedir.

Yetkisiz ve belgesiz kişiler tarafından açılan sahte villa kiralama sitelerinden rezervasyon yapmanız durumunda tatil zamanı geldiğinde büyük sorun yaşanabilmektedir. Böyle durumlarla karşılaşmamak ve tatilinizi keyifle geçirmek adına Villagezegeni‘ni gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Çünkü firmamız TÜRSAB ve ETBİS‘e kayıtlı nadir villa kiralama sitelerinin başında gelmekte, sizlere her aşamada kaliteli tatil imkanı sunmaktadır.

Siz de tatil döneminde mağduriyet yaşamamak ve sevdiklerinizle keyifli bir tatil geçirmek için bizi tercih edebilirsiniz.

Villanın Konumu

Villa kiralamadan önce dikkat edilmesi gereken bir diğer konu villaların konumudur. Villanin havalimanı, merkez, market, deniz, sağlık kuruluşu ve gezilecek yerlere olan uzaklığı büyük önem taşımaktadır. Çünkü günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için villanızdan ayrılmanız gerektiğinde ilgili konumlara yakın olması tatilinizi daha verimli hale getirmektedir. Villagezegeni‘nde bulunan kiralik villalar bu konumlara oldukça yakın olacak şekilde konumlandırılmıştır. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınız kısa sürede karşılayabilmektesiniz.

Siz de villa kiralamadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemeniz ihtiyaçlarınıza en uygun villayı tercih etmenizi sağlamaktadır. Villanızın denize yakın olmasını isterseniz denize yakın villalarımızı, doğa içerisinde olmasını isterseniz doğa içinde bulunan villalarımızı tercih edebilirsiniz.

Villanın Güvenliği

Konakladığınız villanın güvenliği tatilinizi rahat bir şekilde geçirmeniz için oldukça önemlidir. Bu sebeple villa kiralamadan önce villada bulunan güvenlik sistemlerini araştırmanızı önermekteyiz. Villa tatiliniz esnasında kendinizi güvende hissedebilmeniz için Villa Gezegeni‘nde yer alan tüm villalarımızda alarm ve kamera güvenlik sistemleri yer almaktadır.

Tatilinizde güvenlik ile ilgili herhangi sorun yaşamamanız bizim için oldukça önemlidir. Çünkü tatilinizin esnasında yaşanacak bir hırsızlık durumu tatilinizi kötü anlamda etkileyecektir. Bu sebeple hırsızlık gibi durumların önüne geçecek tüm sistemler villalarımızda bulunmaktadır.

Villa Olanakları

Villa kiralarken dikkat etmeniz gerek bir diğer husus, villanın kiralama dahilinde size sunduğu olanaklardır. Olanakları kısıtlı olan villalar tatilinizi de kısıtlayacağından keyifsiz bir tatil geçirmenize neden olabilmektedir. Villagezegeni’nde bulunan villalarımız yüksek olanakları ile sizlere keyifli bir tatil imkanı sunmaktadır.

Villalarımızda Sunulan Bazı Olanaklar

  • Otopark
  • Banyo – Tuvalet – Duş
  • Buzdolabı – Çamaşır Makinesi – Bulaşık Makinesi – Ütü
  • Fırın – Ocak – Mikrodalga
  • Su Isıtıcı (Kettle)
  • Wi-Fi
  • Klima
  • Jakuzi (Opsiyonel)
  • Sauna (Opsiyonel)
  • Kapalı Havuz (Opsiyonel)
  • Çocuk Havuzu (Opsiyonel)
  • Alarm Sistemi
  • Elektrik – Su – Gaz Kullanımı
  • Havuz & Bahçe Bakımı

Villalarımızda sunduğumuz olanakların çoğu fiyat dahilinde sunulmaktadır. Böylelikle villalarımızda geçirdiğiniz tatilde birçok imkandan ücretsiz olarak yararlanabilmektesiniz. Siz de kiralık villa tercihinizde uygun fiyatları ve birçok ücretsiz olanağı ile Villagezegeni‘ni tercih edebilirsiniz. Erken rezervasyon fırsatları ve rezervasyon oluşturmak için iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Havuzlun Villa

Mahremiyet

Villa tatilinizi yabancı gözlerden uzakta, rahat bir şekilde geçirmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli konu, villanın muhafazakar özellikleridir. Bu konuda da kiralayacağınız villayı iyi araştırmanız gerekmektedir. Bazı villalarda muhafakazar özellikler kısıtlı ve yetersiz olabilmektedir. Bu da mahremiyete önem veren ziyaretçilerimiz için can sıkıcı olabilmektedir.

Villagezegeni‘nde bulunan muhafazakar villa seçeneklerimiz sizlere yabancı gözlerden uzakta tatil yapma imkanı sunmaktadır. Muhafazakar villalarımızın yüksek duvarlı ve havuz korunaklı olarak dizayn edilmiştir. Bu sayede muhafazakar ailelerimiz için güvenli bir ortam hazırlanmaktadır. Siz de erken rezervasyon fırsatlarımız ve rezervasyon yaptırmak için bize ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış