03.10.2016
0
0

İslami Lüks Tatil Villası

İslami Lüks Tatil Villası, son yıllarda tatilciler için alternatif bir tatil şekli olarak karşımıza çıkmaya başlamıştır. İslami villalar yeni bir tatil biçiminin getirilerinden ortaya çıkmış bir tatil konseptidir. Söz konusu villalarımız son zamanlarda muhafazakar ailelerimiz tarafından sıklıkla ve gönül rahatlığı ile tercih edilmektedir. Villalarımız, muhafazakar ailelerimize ve balayı çiftlerimize özel korunaklı hale getirilmiştir. Bu sayede sevdiklerinizle birlikte ve rahatsız edilmeden gönül rahatlığı ile villa tatili yapabilmektesiniz.

İslami tatil denildiğinde ilk başta akıllara islami oteller ve islami tatil köyleri gelmekteydi. Ancak bu konaklama yerlerinde erkek havuzu ve kadın havuzu şeklinde yapılan ayrımlar aile tatili kavramına ters düşmektedir. Bu durum sevdiklerimizle vakit geçirmek için gittiğimiz tatilde sevdiklerimizden ayrı kalmamıza sebep olmaktadır. Hayatın en güzel birliktelik dönemlerinden olan tatil anlarında ailelerin bu şekilde ayrılmaları birlikte vakit geçirmelerine ve eğlenmelerine engel olmaktadır. Bu sebeple bu tarz otel ve tatil köyleri artık yerini muhafazakar kiralık villalara bırakmaya başlamıştır.

İslami Lüks Villalarda hayat standartlarınıza uygun ve korunaklı bir şekilde tatil yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Yüksek duvarları ve korunaklı havuz yapısı sayesinde sevdiklerinizle birlikte her daim gözlerden uzak bir tatil geçirebilirsiniz. İslami Lüks Villalarımız için dilerseniz ek ihtiyaçlarınızı belirterek tatilinizi daha kaliteli bir hale getirebilirsiniz.

İslami koşullara göre tasarlanan villalarımız sayesinde villanızın bahçesinde gizlilik ve mahremiyet içinde güneşlenebilirsiniz. Böylelikle aileniz ile havuzun keyfini rahatlıkla çıkartabilirsiniz. Ailenizin gizliliğini ön planda tutan villalarımız içerisinde geniş odaları, lüks iç tasarım ve donanımları ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Lüks İslami villalarımız, İslam anlayışına en uygun şekilde dizayn edilmektedir. İşte bu yüzden hem geniş ailelere hem muhafazakar ailelere hem de yeni evlenen muhafazakar balayı çiftlerine gözlerden uzak sadece dini inançları çerçevesinde rahat bir tatil sunmaktadır. Bu sebepler doğrultusunda İslami Lüks Tatil Villaları artık daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. 

İslami Lüks Tatil Villalarımız Temiz ve Hijyeniktir

Villa içi dezenfeksiyon işlemleri sürekli yapılarak tatil sürecinizde daha sağlıklı bir ortamın oluşması amaçlanmaktadır. Villa içindeki temizliğin ve dezenfeksiyonun dışında özel havuz ve bahçelerinde temizliği düzenli aralıklar ile yapılmaktadır. Havuz temizliği, konuklarımızın genellikle uyuduğu sabah 05:00 – 09:00 saatleri arasında yapılmaktadır. Böylelikle misafirlerimizi rahatsız etmeden havuz temizlik işlemlerinizi yapmaktayız. Bu sayede misafirlerimiz sabah uyandıklarında pırıl pırıl ve temizlenmiş bir havuzla karşılaşmaktadır. Düzenli temizlik ve dezekfeksiyon hizmetlerimiz sayesinde misafirlerimizin kaldıkları süre boyunca üst düzey konfor hizmeti sağlamaktayız.

Tatiliniz boyunca huzurun ve sakinliğin hakim olduğu tamemen size ait bir ortamda villa tatilinizi geçirebilirsiniz. Üstelik bu tatilinizi yaparken otellere ödeyeceğiniz yüksek tutarlara da gerek kalmamaktadır. Aileniz ve sevdiklerinizle sıcak ve samimi ortamda tatilinizi geçirmek veya islami lüks tatil villası arayışınız varsa bize ulaşabilir, erken rezervasyon fırsatlarımızdan faydalanabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış