11.11.2018
0
0

Kalkan Halk Plajı

Yazın sıcağında berrak denizi ve merkeze 5 dakika yürüme mesafesi sayesinde Kalkan Halk Plajı her yıl giderek artan ziyaretçi sayısıyla popülerliğini arttırmaktadır. Bununla birlikte tatilcilerin de gözde mekanlarından birisi olmuştur. Kalkan Halk Plajı limana yakın olmasıyla sakin bir tatil imkanı sunmaktadır. Küçük çakıl taşlı yapısıyla ayaklarınız kumlanmadığından dolayı denizin berraklığını her zaman korunmaktadır.

Ayrıca plajın bakımları belediye tarafından düzenli şekilde yapılmaktadır. Kalkan Halk Plajı’nda duş alabileceğiniz alan ve soyunma kabini mevcut olup plaja girişler ücretsizdir. Şezlong ve şemsiyeler ayrıca kiralanmaktadır.

Kalkan Mavi Bayraklı Halk Plajı

Mavi Bayrak; belirli kriterleri karşılayıp 1 yıl geçerliliği olan plaj ve marinalara verilen uluslararası çevre ödülüdür. En önemli kriterleri ise suyun temizliği, çevre yönetimi ve can güvenliği başlıkları altında toplanmaktadır. Bunun için plajlar sürekli kontrol edilmektedir.

Kalkan Halk Plajı da bu kriterleri karşıladığı için mavi bayraklı plajlar kategorisine girmeye hak kazanmıştır.

Kalkan Plaja Yakın Kiralık Villalar

Villa Montana

Villa Montana, Lüks ve korunaklı havuzuyla denizin en güzel manzarasını size sunmaktadır. 2014 yılında inşaatı tamamlanan Villa Montana, 7 yatak odası ve 14 kişilik kapasiteye sahiptir. Ayrıca orta katındaki yatak odasında jakuzi bulunmaktadır. Kalkan beldesinin Kördere mevkiinde inşa edilen Villa Montana, 15 metre uzunluğundaki havuzundan ve tüm odalarından deniz manzarası görülebilmektedir. Bunun yanında arka tarafında Toros Dağları bulunan bu villa, çevresindeki zeytin ağaçları sayesinde yaz aylarındaki nemsiz ve ferah havaya sahiptir.

Kalkan Halk Plajına yakın villa.

Villa Montana, terasta bulunan çitler sayesinde daha korunaklı bir hale getirilmiştir. Ayrıca misafirlerin talebi üzerine perdeleme sistemi ile açılıp kapanan yapıya sahiptir. Bu sayede gizliliğe önem veren misafirlerinde ilgisini de çekmektedir. Son derece modern olan villada konforunuz için her şey düşünülmüştür.

Villa Tiger Exclusive

Villa Tiger Exclusive, Kalkan beldesinin Kördere mevkiinde konumlanmaktadır. Ayrıca Deniz manzaralı ve çocuk havuzlu olup lüks villa seçenekleri arasında yer almaktadır. Yüksek konaklama kapasitesi sayesinde geniş aile ve arkadaş grupları için tercih edilmektedir. Yüksek duvarları, büyük giriş kapısı ve 7/24 kayıt yapan kamera & alarm sistemleri ile üst düzeyde güvenliğe sahip bir villadır. 2015 yılının Nisan ayında tamamlanan Villa Tiger Exclusive, doğayla iç içe olan yapısıyla huzurlu bir tatil imkanını size sunmaktadır.

Kalkan Halk Plajına yakın villa.

Villa Acar

Villa Acar, Kalkan – Akbel mevkiinde yer alan çocuk havuzlu ve deniz manzaralı villa seçenekleri arasında yer almaktadır. Konumu sayesinde Kalkan Körfezi’ne geniş bir görüş alanına sahiptir. Bu sayede tüm yatak odalarından da bu manzara görülmektedir. Ayrıca ferah bir oturma odası ve tenis masası da mevcuttur. Villa Acar, geniş aile ve arkadaş grupları için uygundur. Bu villa 6 yatak odası ve 12 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Ayrıca şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Korunaklı yapısı ve eşsiz günbatımı manzarası eşliğinde unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktadır.

Kalkan Halk Plajına yakın villa.

Villa Falcon Exclusive

Villa Falcon Exclusive, Kalkan merkeze oldukça yakın bir konum olan Kızıltaş mevkiinde bulunmaktadır. 7 yatak odalı olup 14 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Bu sayede özellikle geniş aile ve arkadaş grupları tarafından tercih edilmektedir. Oldukça geniş bir oturma odasına sahip olup tüm yatak odalarından da Kalkan’ın eşsiz deniz manzarasını sizlere sunmaktadır. Yapımı 2014 yılında tamamlanan Villa Falcon Exclusive, 1200 m2’lik bir alanda yer almaktadır. Ayrıca 20 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde şelalesiyle, sığ ve jakuzili havuza sahiptir. Zeytin ağaçlarıyla çevrili olan villa, misafirlerine eşsiz bir deneyim ve manzara sunmaktadır.

Kalkan Halk Plajına yakın villa.

Kalkan’da bulunan diğer kiralık villalarımızı incelemek için Kalkan’da kiralık villalar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Villalar hakkında daha detaylı bilgi ve rezervasyon yaptırmak için bize ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış