12.11.2018
0
0

Kiralık Villa Tercihinde Yeni Seçenekler

Kiralama işleminin kendine has seçenekleri var. Özellik ve konuma göre fiyatlandırma işlemi uygulanmaktadır. Villanın kullanımından kiralayan sorumlu oluyor. Bu nedenle kiralık villa kategorisinde kullanım kurallarına uymak gerekiyor.

Kiralama işlemi öncesinde belli bir depozito alınıyor. Ayrıca kiralama ücretinin üçte biri alınmaktadır. Kalanını ise villaya yerleşirken tahsil ediyorlar. Kiralık villa tercihlerinde, rezervasyon değişikliklerinde iki yüz lira ödeme talep ediliyor. Ayrıca iptal edecekseniz yazılı bir şekilde başvuru yapmanız gerekir. İptal edilen rezervasyonlarda belli bir komisyon ödüyorsunuz.

Son anda yapılan iptallerde, kiralık villa ücretinin tamamını ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bu nedenle en iyi rezervasyon tarihi seçimini yapmalısınız. Saat 16 ile 11 arasında temizlik yapılmaktadır. Kalkan kiralık villa firması, artı temizlik işlemleri için ücret talep etmektedir. Villa gezegeni bu ücretlendirmeden komisyon almıyor. Elektrik kesintisi, su baskını ve beklenmeyen durumlarda sürekli iletişim kurabileceğiniz müşteri hizmetlerini aramanız gerekir. Bu gibi olumsuz durumlarda firma gerekli müdahaleyi yapmaktadır.

Kalkan kiralık villa işlemlerinde depozito alımı gerçekleştirilmektedir. Depozito alım işlemleri, Kalkan kiralık villa işleminin sonunda meydana gelen zararların telafisinde hesaplanmaktadır. Hayallerinizdeki villalarda, unutulmaz bir tatil geçirmek için, birçok seçenek içerisinden, istediğiniz villayı kiralayabilirsiniz. Yaz tatili yaklaşırken rezervasyon yapmayı düşünürseniz, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu nedenle erken rezervasyon şıkkını değerlendirmelisiniz. Sezon başı, sezon sonu ve sezon dışı kategorilerinde, fiyat kategorisinde uyumsuzluk meydana gelebilir.

İstediğiniz Tercihi Yapabilirsiniz

Muhafazakar, balayı, deniz kenarı, evcil hayvan izinli ve apart gibi birçok kategoride istediğiniz kiralık villayı bu sitede bulabilirsiniz. Pratik arama motoru ve detaylı arama seçenekleri, istediğiniz seçenekleri saniyeler içinde bulmanız için özel tasarlanmış. Araç kiralama, transfer, özel aşçı ve tekne turu kategorilerinde de yardımcı olunuyor. Muhteşem bir tatil için her şey düşünülmüş. Kalkan kiralık villa hizmetlerinde çözüm üreten firma, istediğiniz özelliklere sahip villaları kolaylıkla kiraya veriyor.

Günlük Kiralık Villa

Çok kısıtlı zamanı olanlar veya hafta sonu iyi bir tatil geçirmek isteyenler, günlük kiralık villa seçeneklerini değerlendirerek, en uygun tatil fırsatını tercih etmektedir. Haftalık veya aylık kiralama olanaklarının yanı sıra, günlük kiralık villa seçenekleri, özellikle hafta sonu tatilcileri için iyi bir fırsat. Erken rezervasyon olanakları ile gerçekleştirilen işlemlerde de indirimler söz konusu. Belli dönemlerde firmalar hatırı sayılır indirimler yapıyor. Özellikle Kış aylarında indirimli günlük kiralık villa seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Mevsim normallerinin altında kış aylarında ısıtmalı havuz seçenekleriyle, villa kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Geniş aile, arkadaş grubu, doğa içerisinde ve lüks villa seçeneklerini de değerlendirerek, istediğiniz kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Villada Her Şey Var

Özel dekorasyon tasarımlarıyla oluşturulan villa kiralama seçeneklerinde, çocuk havuzları, bebek yatakları (artı ücret), mutfak gereçleri, çift banyolu, çift tuvaletli, jakuzili, masa tenisi ve bilardolu gibi birçok seçeneği bulmanız mümkün. Merkeze yakınlığı, güvenli noktalarda oluşu ve araç yolunun bulunması, bu villaların diğer özelliklerinden. Diğer önemli bir konu ise villa kiralama seçeneklerinin merkeze yakın olmasıdır.

Merkeze yakın olmasının yanı sıra, şehir manzaralı seçenekleri de görmek mümkün. Aracınızla rahatlıkla villalara ulaşım gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, alışveriş merkezleri de yakın. Merkezin yakın olmasının yanı sıra, her türlü olanağı bulabilirsiniz. Para çekme ve para yatırma merkezleri de bulunmaktadır. Sağlık kurumları ve acil müdahale gibi ihtiyaçlar da çok yakın.

Kiralama sözleşmesine göre kiraya verilen bu villalar, rahat bir tatil geçirmek isteyenler için etkileyici özelliklere sahip. Villa tercihi yaparken, kişi sayısı ve yatak sayısı gibi kriterler önemli. Bu kriterlerde yapacağınız yanlış tercihler, sizin için problem teşkil edebilir. Bu nedenle, kalabalık aileler için küçük villaların kiralanması, beraberinde birçok sorunu getirir. Firma, bu gibi karışıklıkların meydana gelmemesi için kişi sayısı konusunda titiz davranarak, çıkabilecek sorunların önüne geçmektedir. İnternet olanakları ve tv olanakları mevcut.

Muhafazakar olarak tanımlanan kapalı ve korunaklı havuz tercihleri, son zamanlarda popüler seçenekler arasında yer alıyor. Muhafazakar otelden sonra, muhafazakar villa kiralama seçenekleriyle, gözlerden ırak mahremiyet kurallarına göre rahat bir tatil geçirebilirsiniz. Havuz temizliği ve villa temizliği özel olarak yapılıyor. Fazladan temizlik hizmeti isterseniz, ücret ödemeniz gerekir. Ayrıca villanın su ve elektrik faturaları da size ait. Sözleşmede bu madde değişiklik gösterebilir. Sorunsuz bir tatil için, en uygun kiralık villa seçeneği tercih edebilirsiniz.

Online Rezervasyon İmkanı

Villa gezegeni, pratik online rezervasyon olanaklarıyla çözüm üretmektedir. Bilgisayardan veya telefondan istediğiniz gibi rezervasyon yapabilirsiniz. Arama motoruna gerekli bilgileri girdiğiniz zaman, istediğiniz kriterlerdeki kiralık villa tercihlerini saniyeler içinde karşınızda bulabilirsiniz. Kiralama işlemlerinde indirimli rezervasyon seçenekleri de zaman zaman gerçekleşmektedir. İndirimlerden faydalanmak için villa gezegenini takip etmeniz gerekir. Akdeniz bölgesinde, istediğiniz özelliklere sahip kiralık villa seçeneklerini, kolaylıkla bulabilirsiniz.

Villalara Olan İlgi Artıyor

Hayallerinizdeki gibi tasarlanan ve deniz keyfini sizler için sunan kiralık villa seçeneklerine olan ilgi, her sene artış meydana getiriyor. Kiralık villa seçeneklerinin bir çok avantajı var. Size özel tatil mekanı istiyorsanız, en iyi tercih villalardır. Ayrıca, ailece, ormanın içinde, yüksek havadar bir yerde veya deniz kenarında tatil yapmak istiyorsanız, onlarca seçenek içerisinden istediğinizi seçebilirsiniz. Balayına özel seçeneklerin yanı sıra, özel balayı dekor hazırlama işlemleri de yapılmaktadır.

Lüks ve oldukça kaliteli özelliklere sahip olan balayına özel kiralık villa seçenekleriyle, unutulmaz bir balayı yaşanabilir. Oda sayısı, kişi sayısına göredir. Geniş aileler için çok odalı villaları tercih edebilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış