05.10.2016
0
0

Muhafazakar Villa Tatili Nedir?

Muhafazakar villa, muhafazakar aileler tarafından son yıllarda sıkça tercih edilmektedir. Yaz tatili için otellerin kısıtlı imkanları ve ortak kullanım alanları muhafazakar ailelerimiz için sorun yaratabilmektedir. Son dönemde popüler hale gelen muhafazakar villa kiralama seçenekleri ise tatilcilerimize ev konforunda tatil imkanı sunmaktadır. Siz de popüler tatil bölgelerinde yer alan birbirinden güzel muhafazakar villalarımızda aileniz ve sevdiklerinizle tatilin keyfini çıkartabilirsiniz.

Villagezegeni’nde bulunan villalarımız tüm ihtiyaçlarınızı karşılar nitelikte hazırlanmış olup, tatilinizi ev konforunda geçirebilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınıza uygun hazırlanan villalarımız muhafazakar ailelerimizin de tercih edebileceği şekilde dizyan edilmiştir. Muhafazakar villalarımız yüksek duvarları ve kapalı havuzu sayesinde yabancı gözlerden uzakta tatil yapmanıza olanak sağlamaktadır.

Otellerin kısıtlı imkanları ve muhafazakar aileler için çok bir seçenek sunmaması muhafazakar ailelerimizi tatil konusunda mağdur edebilmektedir. Eğer siz de aileniz ve sevdiklerinizle rahatça havuza girmek ve keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız bu tatilinizde kiralık villalarımızı tercih edebilirsiniz. Firmamız bünyesinde bulunan tüm villalarımız ihtiyaçlarınızı karşılar nitelikte hazırlanmıştır. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızı yakın mesafede bulunan işletmelerden karşılayabilmektesiniz.

Muhafazakar villalarımız aynı zamanda yeni evlenen çiftlerimiz için balayı villası olarak da kullanabilmektedir. Balayı villalarımızda bulunan jakuzide keyifli anlar geçirebilirsiniz. Muhafazakar balayı villlarımızda bulunan yüksek duvarlar yine yabancı gözlerden uzakta tatil yapmanıza olanak sağlamaktadır. Siz de düğün yorgunluğunuzu atmak veya gecikmiş balayı tatilinizi unutulmaz bir şekilde yaşamak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Villalarımız erken rezervasyon fırsatları ile sizi beklemektedir.

Muhafazakar Villa Kiralama

Yaklaşan sıcak yaz günlerinde herkesin aklında şüphesiz güzel bir tatil geçirmek vardır. Tatilciler için birçok seçenek sunan kiralık villalarımızda unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Muhafazakar ailelerin de ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan villalarımız sizlere yabancı gözlerden uzakta rahat bir tatil imkanı sunmaktadır.

Muhafazakar villalarımız kişisel alanlara önem veren ve mahremiyeti ön planda tutan villalarımızdır. Villalarımızda bulunan yüksek duvarlar, perde ile kapanan alanlar ve korunaklı havuzu sayesinde sizlere özel bir alan oluşturulmaktadır. Böylece villa içerisinde dilediğiniz gibi konaklayabilir, evinizin konforunda tatil yapabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Muhafazakar Villalarımızdan Bazıları

  • Villa Tepe Zirve (18 Kişilik, 9 Yatak Odası, 12 Yatak, 6 Banyo imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Karen (4 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Melis (6 Kişilik, Deniz Manzaralı, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Selen (2 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Lina (6 Kişilik, Manzaralı, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)

Tüm muhafazakar villalarımızı görüntülemek için sitemizde bulunan yüzlerce kiralık muhafazakar villa seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Villagezegeni bünyesinde bulunan yüzlerce kiralık villası ile sizlere ev konforunda villa tatili imkanı sunmaktadır.

Balayı için Muhafazakar Villa Kiralama

Yorucu geçen düğün telaşının ardından güzel ve dinlendirici bir tatile ihtiyacınız olacaktır. Son dönemde popülerliği artan villa tatilleri, balayı çiftlerimiz tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Çünkü villa tatili tamamen size özel ve sizin belirlediğiniz şekilde planlanmaktadır. Bu sayede seçeceğiniz villada özgürce tatil yapma imkanı sunulmaktadır. Otellerin kısıtlı imkanları ve ortak kullanım alanları da göz önünde bulundurulduğunda tatiliniz için villa kiralama seçeneği daha cazip hale gelmektedir.

Villagezegeni’nde bulunan villalarımız balayı çiftlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılar nitelikle dizayn edilmiştir. Bu sebeple muhafazakar çiftlerimiz de villalarımızda gönül rahatlığı ile konaklayabilmektedir. Villalarımızın teras, havuz ve etrafı kapanabildiğinden dolayı yabancı gözlerden uzakta dilediğiniz gibi hareket etme imkanı sunmaktadır. Villalarımız aynı zamanda yüksek duvarlara da sahip olduğundan muhafazakar çiftlerimiz için özel bir alan yaratılmaktadır.

Merkeze, denize, marketlere ve sağlık kuruluşlarına yakın olarak konumlandırılan villalarımız her anlamda sizlere büyük kolaylık sağlamaktadır. Villalarımızda bulunan ısıtmalı havuz ve jakuzi sayesinde eşinizle keyifli anlar geçirebilirsiniz. Siz de balayı tatilinizi seçeceğiniz villada ev konforunda geçirmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Villalarımız erken rezervasyon fırsatları ile sizleri beklemektedir.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış