01.04.2019
0
0

Kalkan’da Deniz ve Plaj Manzaralı Villa Kiralama

Antalya’nın batısında kendi halinde bir sahil kasabası iken güzelliklerinin keşfi ile bir Dünya markası haline gelen Kalkan, sadece kendisine ait özellikleri ile adından tüm Dünya’da söz ettirmektedir. 

  • Turkuaz rengi denizi,
  • Denizi ve tabiatı birleştiren manzarası,
  • İçerisinde gezmekten sıkılmayacağınız Akdeniz mimarisine sahip beyaz badanalı evleri,
  • Ferah ve insanı dinçleştiren havası,
  • Uzun ve temiz plajları,
  • Ülkenin gözde turizm beldelerine olan yakınlığı

Kalkan’da Deniz ve Plaj Manzaralı Villa Kiralama

Kalkan’ın ününe ün katarak her yıl İngiliz ve Rus ağırlıklı olmak üzere Kalkan’ı turistlerin yoğun ziyaretlerine maruz bırakmaktadır. Hakim tepeye inşa edilmiş villaları ile de ünlenen Kalkan’da villa kiralama tercihi bir alışkanlık haline gelerek bu beldeyi villa turizmi ile de ünlendirmiştir. 

Dünya’nın “Enleri” İle Kalkan’da Tanışın

Kalkan’ı bu denli özel yapan şey denizi ile birlikte şüphesiz uçsuz bucaksız sahilleridir. Kaputaj Plajı ve Patara Plajı gibi adını tüm Dünya’nın bildiği plajlara sahip olan Kalkan, turizmdeki ününü bu iki plaja borçludur. 

  • 16 km uzunluğu ve 300 metreye varan genişliği ile Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Patara Plajı,
  • Dünya’nın en seksi plajı unvanına sahip Kaputaj Plajı

İle birlikte altın sarısı kumları ile oldukça beğenilen Kanyon Plajı, Kalkan’ın ziyaretçilerine birer hediyesidir. Güneşlenmenin tadını doyasıya çıkartacağınız plajlarda güneşlenmenin ve kumun tadını çıkartabilecek, Kalkan’da kiralık villa seçeneklerinden yapacağınız en kaliteli ve en hesaplı villa seçimleri ile kuş bakışı tüm bu manzarayı izleyerek uykuya dalabileceksiniz. 

Masmavi Denizle Birlikte Özel Havuzlarda Yılın Yorgunluğunu Geride Bırakın

Koskoca bir yıl çalışır, şehir stresi ve zorlu hayat koşulları ile uğraşmaktan bitkin düşer, yılın sadece bir haftasını dinlenmek için ayırarak bu kalabalık otellerde stresimizden kurtulmaya çalışırız. Gerek kalabalık gerek maliyet nedeniyle düşük tutulan tatil süreleri tam anlamıyla senenin yorgunluğunu ve stresini üzerimizden atmamız için yeterli gelmez ve daha tatil dönüş yolunda bir sonraki yılın tatilini hayal etmeye başlarız. Kalkan’da sizler için bu kısır döngüyü ortadan kaldırıyor ve tüm stresinizi üzerinizden attığınızdan kiralık yazlık seçeneklerimizle emin oluyoruz. Ucuz özel havuzlu kiralık villa seçeneklerinin yer aldığı portföyümüzde;

  • Tatilinizin maliyetini düşürerek süresini olabildiğince uzatabilir, 
  • Kalkan’ın muhteşem denizi ile birlikte sadece size ait olan havuzda ailenizle birlikte doyasıya eğlenebilir, 
  • Akşamları havuz başında deniz manzarasına karşı soluklanabilirsiniz.

Tüm stresinizi daha ilk günden atmanıza yardımcı olacak bu seçeneklerle bir tatilden beklediğinizden daha fazlasını almadan Kalkan’dan ayrılmayacaksınız!

Balayında Villa Kiralamak Kulağa Nasıl Geliyor?

Gücümüzü aldığımız Kalkan’ın muhteşem yanları ile birlikte çeşitlendirdiğimiz hizmetlerimiz, çiftlerin balayı tercihlerinde tercihlerini otelden yana değil balayı villası seçeneklerinden yana kullanmasına neden oldu. Kalkan ile birlikte villalarımızla tanışan çiftler henüz evlenmeden önce eşleri ile geçirecekleri ilk özel zamanlarda balayı villalarıher şey dahil seçimlerinde bulunarak kalabalık otellerde bulamayacakları ayrıcalıklardan yararlanma şansını elde ettiler.

En özel zamanınızda en özel hizmetleri almak için hemen seçeneklerimiz arasından hem bütçenize hem beklentilerinize yanıt veren seçenekleri kiralayarak pişman olmayacağınız bir balayı geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış