12.11.2018
0
0

Tatilde Villa Seçenekleri

Villa kiralama seçenekleriyle hazırlanan tatil seçenekleri, yeni ve etkileyici özellikleriyle tercih ediliyor. Kiralık villa seçenekleri içerisinde değerlendirme yapmak isteyenler için en iyi seçenek, ayrıntılı bilgi veren villa siteleridir. Villa gezegeni olarak bilinen sitede arama motoru seçenekleri ve kiralık villaların özelliklerini bulmak mümkün. Kalkan kiralık villa tercihinde bulunacaklar için, özellik ve resim kategorisinde bütün bilgiler bulunuyor. Mobil uyumlu site, her yerden villa kiralama fırsatı sunuyor.

Tatilde Villa Seçenekleri Birinci Sınıf

Villaların en önemli özelliklerinde biri de, çok ıssız yerlerde olmamasıdır. Merkeze yakın ve yerleşimin olduğu noktalardadır. Bu nedenle güvenlik konusunda her hangi bir sorun yaşanmamaktadır. Kış aylarında da kiraya verilebilen villalar, havuz ısıtmalı özelliklere sahiptir. Villaların iç ısıtmaları da bulunmaktadır. Yaz aylarını andıran kış günlerinde de günlük kiralama seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Muhafazakar Villalar

Son zamanların modası muhafazakar tatil seçenekleri, muhafazakar villa kiralama kategorisini meydana getirmiştir. Korunaklı olan bu villalar, kış aylarında da havuz keyfi sunan ısıtmalı havuzlara sahiptir. Jakuzili özellikleriyle tatili dolu dolu yaşamanızı sağlayan kiralık villa seçenekleri, kişiye özeldir. Akdeniz’in en kaliteli ve görkemli villalarını kiralayan firma, bu konuda oldukça tecrübeli görünüyor.

Online rezervasyon imkanları sunan site, aynı zamanda ayrıntılı villa bilgilendirme sistemine sahip. Jakuzi, internet, çift tuvalet, banyo ve çocuk havuzlu özellikleriyle, istediğiniz villayı kolaylıkla kiralayabilirsiniz. Kalkan kiralık villa hizmetleriyle sektöründe popüler hale gelen firma, balayı villası, muhafazakarlara özel villa ve lüks villa gibi seçenekleri, istediğiniz gibi tercih edebilirsiniz.

Masa tenisi ve buhar odası gibi eklentiler de mevcut. Korunaklı olan ve dışarıdan görünmeyen muhafazakar kiralık villa seçenekleriyle, ailece tatil yapma keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca deniz veya orman manzaralı seçenekleri de tercih etme imkanın sahipsiniz. Kalkan kiralık villa sektöründe, merkeze yakın olan mekanlar, ulaşım sorunu yaşamamaktadır. Orman içinde, yüksek noktalarda ve deniz kenarında bulunan bu villalarla, unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Araç ile ulaşım sorunu olmayan bu villalar, alışveriş merkezlerine de oldukça yakın. 10-12 ve 14 kişilik kiralık villa seçenekleri, geniş aileler için ve kalabalık arkadaş grupları için tercih edilebilir. Her zaman için villaları temiz olarak teslim alıyorsunuz. Ayrıca havuz bakımı ve temizliği de ihmal edilmiyor. Havuz kenarında güneşlenmeniz için her şey mevcut. Berrak ve temiz suyu ile havuzlar, dekorasyon özellikleri bakımından villa ile uyumlu tasarlanmış.

Size Özel Tatil Seçeneği

Villalar, kiralık seçenekleriyle kişiye özel tatil avantajları sunuyor. Günlük kiralık villa seçeneklerinin yanı sıra aylık kiralama olanakları da bulunuyor. Mahremiyet konusunda özel tasarlanan bu mekanlar, kalabalık ortamlarda tatil yapmak istemeyenler için iyi bir tercih olabilir. Günlük kiralık villa ile hafta sonu veya kısa vadeli tatil planları için iyi bir seçim olacaktır. Merkezi özelliklere sahip olan günlük kiralık villa tercihleri, ailece unutulmaz bir tatil planlayanlar için oldukça popüler bir seçimdir.

Günlük, haftalık ve aylık kategorisinde kiralama seçenekleriyle, tatilinizi dolu dolu yaşayabilirsiniz. Hafta sonu villa tatilleri için günlük kiralık villa kategorisi tercih ediliyor. Ancak erken rezervasyon olanaklarıyla, yaz tatilinde yer arama zahmetinden kurtulabilirsiniz. Fırsatlar kategorisinde, villalara özel indirimleri bulabilirsiniz.

İstediğiniz Villayı Tercih Edebilirsiniz

Villa seçimi konusunda da oldukça esnek davranan firma, istediğiniz villayı seçme olanakları sunuyor. Muhafazakar (korunaklı havuz), Balayı, deniz manzaralı, denize yakın, çocuk havuzlu, ısıtmalı havuzlu, doğa içerisinde, lüks, jakuzili, evcil hayvan izinli, ekonomik, kapalı havuzlu, geniş aileler için ve geniş arkadaş grupları için villa seçeneklerini bulabilirsiniz. Ayrıca apart tercihi de gerçekleştirebilirsiniz. Dayalı döşeli özel apart seçeneklerinde deniz ve şehir manzaralı tasarımlar bulunuyor.

Mutfağı, dayalı döşeli odaları ve birinci sınıf lüks kalitesiyle, yeni villaları tek tek inceleyebilirsiniz. Bu kategoride kira sözleşmesi imzalanmaktadır. Bu sözleşmenin maddelerini iyi okumalısınız. Özellikle faturalar konusunda sözleşmelerde ayrıntılı ibareler bulunuyor. Sorunsuz bir tatil imkanı sunan firma, istediğiniz pratik çözüm yöntemleriyle çözüm üretmektedir. Kalkan beldesinin muhteşem manzarasına sahipvilla kiralama seçeneklerini de bulabilirsiniz.

Özel Hizmetler

Villa kiralama hizmetlerinde, ücrete tabi olan özel hizmetler de bulunmaktadır. Özel aşçı isteyebilirsiniz ve özel bir yemek hazırlatabilirsiniz. Ayrıca, araç kiralama, tekne turu, transfer hizmetleri ve bebek yatağı kiralama gibi olanaklar da bulunuyor. İlk temizlik işlemleri ücretsiz, ancak ikinci bir temizlik hizmeti isterseniz ücretli. Rezervasyon işlemleri esnasında, müşteri hizmetleri kiralama hakkında geniş bilgi verebilmektedir. Online rezervasyon işlemlerinin yanı sıra firmanın telefonunda da rezervasyon yaptırabilirsiniz. İstediğiniz villa türünü kolaylıkla arama motorundan seçebiliyorsunuz.

Villa Kiralama İşlemi

Evlere giriş saatleri 16:00-11:00 arasında değişiklik gösteriyor. Bu zaman dilimi içerisinde temizlik işlemleri yapılıyor. Kişi sayısına göre kapasite belirlenmektedir. Elektrik kesintisi ve benzeri durumlarda 24 saat destek ekibimiz müdahale etmektedir. Ekstra temizlik işlemleri ise ücretli bir şekilde sunuluyor. Hasar depozitosu, kiralama işlemini gerçekleştirirken alınıyor. Villadan ayrılırken bir hasara neden olursanız, bu depozito bu hasarın hesaplanmasında değerlendiriliyor. Hasar yoksa depozitonuz aynen iade ediliyor.

Rezervasyon işlemlerinin ilk aşamasında ücretin % 35’i alınıyor. Kalanı da villaya girişte alınıyor. Rezervasyon iptal işlemleri de yazılı olarak kabul edilmektedir. Rezervasyon iptalinde de belli bir yüzde kesintisi meydana gelmektedir. İptal işleminin gecikmesi, kesinti yüzdesinin artmasına neden olacaktır.

Villa kiralama işlemlerinde tarih değişikliği yaptırırsanız 200 tl ödemeniz gerekir. Rezervasyon değişikliklerivilla kiralama kategorisinde firmaların yeniden kiralama olanaklarına imkan vermediği için bu ücreti talep ediyorlar. Kiralama işlemlerinde, villada bulunan bütün eşyalardan kiralayan kişi sorumludur. Su baskınları, yangın ve benzeri durumlar, sorumluluk kategorisinde incelenmektedir. Muhafazakar villa seçeneklerinde, villaların konumları da özel olarak seçilmiştir. Dışarıdan geçen hiç kimse, bu villa kategorisinde sizi görmemektedir.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış