01.10.2016
0
0

Kaş-Kalkan Korunaklı Kiralık Villalar

Kaş-Kalkan’da bulunan korunaklı kiralık villa seçeneklerini tercih ederek hayal ettiğiniz tatile uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Antalya’nın en sevilen tatil beldeleri arasında yer alan Kaş- Kalkan’da yer alan villalarımız, sakinliği ve mahremiyeti ön planda tutan tatilcilerimiz için birebir konumdadır. Kiralik villalarımızda ev konforunda konaklarken şehir hayatının getirdiği stres ve yorgunluğu da üzerinizden atabilirsiniz. Villagezegeni bünyesinde yer alan kiralık villalarımız Kalkan’da korunaklı villa kiralama ihtiyaçlarınızı karşılar niteliktedir. Otellerin kısıtlı imkanları ve kalabalık ortamından uzakta sadece aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiz keyiflili bir tatil için siz de bu tatilinizde villa tatilini tercih edebilirsiniz.

Villalarımız, geniş ve manzaralı odaları ile tatil boyunca sadece size ait bir yaşam alanı sunmaktadır. Böylece kiralık villalarımızda kalabalıktan uzakta aileniz ile baş başa vakit geçirebilirsiniz. Otellerin toplu kullanım alanlarının sağlıksız olması son dönemlerde villa tatilini ön plana çıkarmaktadır. Kiralik villalarımız düzenli olarak dezenfekte edilmekte ve hijyenik bir ortam oluşturulmaktadır.

Kalkan’da yer alan korunaklı villalarımız Kalkan’ın en güzel bölgelerinde konumlandırılmıştır. Bu sayede tatilinizi eşsiz manzara eşliğinde geçirebilirsiniz. Kiralık villalarımız tüm ziyaretçilerimizin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Villalarımızın çoğunda ısıtmalı havuz, jakuzi ve çocuk havuzu standart olarak bulunmaktadır. Muhafazakar aileler için hazırladığımız villalarımızda ise havuz kısmı korunaklı olup, rahatça havuza girmenize olanak sağlamaktadır. Tatilinizi yabancı gözlerden uzakta ve rahatsız edilmeden geçirmek için siz de bu tatilinizde muhafazakar villa kiralamayı tercih edebilirsiniz. Villalarımızda bulunan havuz ısıtma sistemleri sayesinde yaz kış fark etmeden villa tatili yapabilirsiniz.

Kalkan’da Korunaklı Villa Kiralama

Korunaklı villaların genel özelliği, havuz ve teras alanlarının dışardan görünmeyecek şekilde dizayn edilmesidir. Bu villalarımızda havuz ve teras alanı dışardan görünmediği için muhafazakar ailelerimiz tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Villagezegeni portföyünde bulunan yüzlerce villası ile Kalkan’da korunaklı villa kiralama hizmetleri sunmaktadır. Siz de bu tatilinizde Kalkan’ı tercih edebilir, korunaklı villalarımızda sevdiklerinizle keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Kalkan’da bulunan korunaklı villalarımız erken rezervasyon fırsatları ile sizlere ekonomik tatil imkanı sunmaktadır. Otellerin kalabalık yapısı, hijyenik olmayan alanları ve kısıtlı imkanları rahat bir tatil geçirmemize engel olmaktadır. Ancak bu durum kiralik villalarda söz konusu değildir. Çünkü kiralık villalarda sizden başka kimse bulunmamaktadır. Ek olarak düzenli dezenfekte edilen villalarımız son derece sağlıklı imkanlar sunmaktadır.

Son derece ekonomik fiyatlara hem kaliteli hem de size özel bir tatil geçirmek için hemen rezervasyon yaptırabilir, bize ulaşabilirsiniz. Villalarımızın tamamı ihtiyaçlarınıza yönelik konumlanmış olup, her yere kısa sürede ulaşabilirsiniz. Kalkan’da yer alan villalarımız merkeze, markete, sağlık kuruluşlarına ve plajlara oldukça yakındır. Bu sayede günlük ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilmektesiniz.

Kalkan’da Korunaklı Balayı Villası Kiralama

Kalkan’da bulunan balayı villalarımız yeni evlenen çiftlerimiz tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Çiftler, yoğun geçen bir düğün telaşından sonra baş başa kalacakları ve dinlenecekleri bir tatil arayışına girmektedir. Oteller kısıtlı imkanları, kalabalık yapısı ve hijyenik olmayan ortak alanları ile eski popüleritesini gün geçtikçe yitirmektedir. Özellikle son zamanlarda etkili olan pandemi koşullarının da etkisiyle tatilciler artık kalabalıktan uzak olmayı tercih etmektedir. Bu da kiralik villaların tercih edilme sıklığını git gide arttırmaktadır.

Villagezegeni’nde bulunan villaların tüm ihtiyaçları karşılar nitelikte olması tatilciler için büyük avantaj oluşturmaktadır. Yeni evlenen çiftlerimiz tarafından sıklıkla tercih edilen korunaklı balayı villalarımız, havuz korunaklı yapısı sayesinde muhafazakar çiftlerimizin de kullanımına uygundur.

Balayı tatilinizi eşinizle baş başa ve yabancı gözlerden uzakta geçirmek için korunaklı balayı villalarımızı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Villalarımızın havuz ve teras korunaklı yapısı havuz ve teras bölgesinin dışardan görünmesini engellemektedir. Bu sayede villalarımızın korunaklı yapısı ile eşinizle rahat ve keyifli bir tatil geçirebilmektesiniz.

Kalkan’da Sıkça Tercih Edilen Korunaklı Villalar

Kalkan’da bulunan villalarımız ziyaretçilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılar nitelikte olduğundan sıklıkla tercih edilmektedir. Sizler için sıkça tercih edilen korunaklı kiralik villalarımızı listeledik.

  • Villa Montana (Kalkan, Kördere’de bulunmakta, 14 kişi kapasiteli, Sauna ve Jakuzili, Doğa Manzaralı)
  • Villa Karen (Kalkan, Üzümlü’de bulunmakta, 4 kişi kapasiteli, Isıtmalı Havuzlu, Balayı Villası)
  • Villa Melis (Kalkan, İslamlar’da bulunmakta, 6 kişi kapasiteli, Jakuzili, Deniz Manzaralı)
  • Villa Lina (Kalkan, Üzümlü’de bulunmakta, 6 kişi kapasiteli, Jakuzili, Doğa Manzaralı)
  • Villa Nergis (Kalkan, Kızıltaş’ta bulunmakta, 8 kişi kapasiteli, Lüks Tasarımlı, Deniz Manzaralı)

Kalkan’da bulunan tüm korunaklı villalarımız için Kalkan korunaklı villa sayfamızı ziyaret edebilir, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış