21.09.2016
0
0

Kaş Tatilinde Neler Yapabilirsiniz

Her yıl binlerce turisti ağırlayan Kaş, Antalya’nın ünlü tatil beldelerinin başında gelmektedir. Eşsiz doğası ve masmavi denizi ile her yıl dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri beklemektedir. Büyüleyici manzarası ve geniş tarihi ile tatilcileri ağırlamaktadır. Mavinin her tonunu görebileceğiniz Kaş’ta uçsuz bucaksız sahillerinde bir akşam yemeği ile tatilinizi keyfini çıkartabilirsiniz.

Kaş günümüzde popüler bir tatil kenti olmasının yanında tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Ayrıca Likya uygarlığından kalma bir antik kent olan Kaş, M.Ö 4. yüzyılda Likyalılar tarafından kurulmuştur. Likya uygarlığının izlerini taşıyan Kaş’ta günümüze kadar ulaşmayı başarabilen birçok tarihi eser bulunmaktadır.

Tatil beldelerinin başında gelen Kaş içerisinde bir çok aktivite yapma imkanı sunmaktadır. Tüm mevsimlerde ziyaretçilerine heyecan verici aktiviteler sunarak tatili doyasıya yaşama imkanı vermektedir. Kaş’ın eşsiz coğrafyası sayesinde bir yanda tekne turları yaparken bir yandan da dağ tırmanışı yapabilirsiniz. Ayrıca tarihi yapıları ile UNESCO tarafından Dünya Mirasları adayı olarak gösterilen Kaş’ta bir çok tarihi eseri ziyaret edebilirsiniz. Antalya’nın eşsiz güzelliklerini bir arada bulunduran Kaş, günümüzde turizm cenneti olarak anılmaktadır. Ayrıca içerisinde birçok antik şehir ve o şehirlerden kalıntılar bulunduran Kaşta birçok gezilecek yer bulunmaktadır. Tatilciler istedikleri zaman denize gidip, yamaç paraşütü ve kültür turlarına çıkabilmektedirler. Ayrıca villanızdan ayrılıp Kaş’ta gezilecek yerlerden olan antik tiyatro, kaya mezarları, uzun çarşı ve lahitleri ziyaret edebilirsiniz.

Kaş’ta Kiralık Villa

Kaş’a gelen tatilciler deniz kenarında kendi evlerindeki konfor ile tatillerini geçirmek istemektedir. Bu nedenle tatilciler otel pansiyon gibi kısıtlı imkanlar sunan ve düşük konforlu otel ve pansiyonlar yerine kiralık villa tercih etmektedir. Denize sıfır, doğa içinde ve deniz manzaralı gibi bir çok seçeneği bulunan villalarda tatilini geçirmektedir. Kaş’ın en güzel konumlarında beyaz eşyalı, mobilyalı ve mutfağı ile aynı evinizdeki sıcaklık ile tatilinizi geçirebilirsiniz. Tatiliniz boyunca doyasıya gezip Kaş’ı keşfedebilirsiniz. Ardından evinizi aratmayan kiralık villanızda dinlenip yorgunluğunuzu üstünüzden atabilirsiniz.

Bir çok seçeneği bulunan kiralık villalarda geniş balkonlar, özel yüzme havuzları, çocuk havuzu, oturma grubu ve barbekü bulunmaktadır. Tatilcilerin tercihlerine göre muhafazakar villabalayı villaları, arkadaş gruplarına ve doğa içindeki villalar farklı özellikte villalar bulunmaktadır. Bu sayede ihtiyacınıza göre en uygun villayı seçerek tatilinizi verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Kaş’ta Gece Kulüpleri

Tatilciler Antalya’nın gözde ilçesi olan Kaş’ta gece eğlencesi bir çok mekan bulunmaktadır. Ayrıca turizmin önde gelen ilçesinden olan Kaş doğal güzelliklerinin yanında geçe hayatıyla ön plana çıkmaktadır. Sabaha kadar eğlenebileceğiniz, canlı müzik dinleyebileceğiniz barlarda gecede eğlenmeye devam edebilirsiniz. Akdeniz’in eşsiz manzarasına karşı arkadaşlarınızla içkinizi yudumlayıp gün doğumunun seyredebilirsiniz.

Kaş’ta Restoranlar

Pek çok açıdan gelişmiş olan Kaş birçok şık restoran ile tatilcilerin yemek ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Restoranlar deniz ürünleri, Kaş’a özgü yöresel yemekler ve Türk kültürüne ait yemekleri tatilcilere sunmaktadır. Tatilciler kiralık villa yanındaki lokantalarda yemeklerini yiyip dolu dolu bir tatil yaşama fırsatını yakalayabilirler. Hem gezip hem de bir gurme gibi yeni lezzetleri tadarak tüm stresinizden uzaklaşabilirsiniz.

Kaş' ta gidilecek Restaurantlar

Kaş’ta yer alan kiralık villalar en güzel konumlara yerleştirilmiştir. Tatil isteğinize göre bir çok seçeneği bulunan villalarımızdan sizlere en uygun olanı seçip tatilinizi en verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Siz tatilcilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak dizayn edilmiştir. Bu sayede aynı evinizdeki konforu yakalayarak tatilinizi dinlenmiş bir şekilde geçirebilirsiniz.

Sizlerde Kaş tatiliniz konforlu ve keyifli bir şekilde geçirmek istiyorsanız iletişim sayfamızdaki bilgilerden bize ulaşabilir ve unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış