09.06.2018
0
0

Kalkan'da Gece Hayatı

Muhteşem manzarası ve sıcak atmosferi ile kaliteli zamanlar geçirebileceğiniz Kalkan’da, gece hayatı bir başkadır. Kalkan eski bir Rum balıkçı köyüdür. Bu nedenle ortamın sıcaklığı ve samimiyetini her zaman hissedersiniz. Genelde tatilcilerin gözdesi butik eğlence mekanları olmuştur. Kalkan’da gece yürüyüşüne çıktığınız zaman sokaklarında, limanda ve çarşıda pek çok açık mekan görmek mümkündür. İsmi gibi kendileri de renkli bu mekanlarda hem müziğin tadını doyasıya çıkarabilir, hem de harika içecekler ile birlikte gecenin keyfini çıkarabilirsiniz. Limandaki mekanlar ise denize yakınlığından ötürü oturduğunuz her yerden hem tekneleri hem de denizi seyredebilirsiniz.

Her şeyden önce denizin tertemiz ve her daim girebilme imkanı oluşu birçok tatil bölgesi için geçerli olan bir özellik değildir. Kalkan bu avantajından ötürü birçok plaja da ev sahipliği yapmaktadır. Farklı seçeneklerdeki gece kulüpleri, kokteyl barları ve şık restoranlarıyla uzun soluklu Kalkan gece hayatı her zevke uygun eğlence imkanını sizlere sunmaktadır. Gecesine hareket katmak isteyen sizler Kalkan’ın bir çok kulüp ve barında kendinizi bulabilirsiniz. Arkadaş ve aile ortamınız ile birlikte isteğinize uygun bir mekana gidebilir ve unutulmaz bir gece yaşayabilirsiniz. Kalkan’da gece hayatınızı unutulmaz hale getirecek mekanları bu yazımızda sizlere sunuyoruz.

Kalkan’da Gece Aktiviteleri

The Fountain

The Fountain, Kalkan’ın en yeni ve teraslı tek barıdır. Eşsiz manzarası, sıcacık atmosferi ve kaliteli servisi ile harika kokteyller sunmaktadır. Bununla birlikte çalışanlarının güler yüzlü olması, içeceklerinin kaliteli ve hesaplı olmasından dolayı birçok müşterinin gözdesi olmuştur. Ayrıca mekanın temizliği, ortamı ve müzikleriyle sizi saracaktır. Kalkan’da gecenin manzarasıyla ve müzikler eşliğinde geçirebileceğiniz bir mekandır.

Shade Lounge

Shade Lounge, Turistler tarafından oldukça ilgi görmekte ve turistler tarafından sıklıkla önerilmektedir. Ayrıca Hasim & Charlotte adındaki bu iki kokteylde turistler tarafından oldukça beğenilmiş ve önerilmiştir. Bununla birlikte müşterilerine cana yakın davranışı ve enfes kokteylleriyle öne çıkmaktadır.

Botanik Garden Bar

Botanik Garden Bar, çok farklı ve bir o kadar da hoş bir mekan olan Botanik bahçesi, tap taze meyveler ile yapılan şurupsuz kokteylleri ve personel ilgisi ile müşterilerini çekmeye devam etmektedir. Kalkan’a ziyaretinizde gecenin esintisini hissedebileceğiniz mekanlardan biridir.

Mini Bar

Mini Bar, aile ve arkadaş gruplarına sahip turistlerin seçenekleri arasına yer almaktadır. Bununla birlikte özenli ve düzenli personelleri ile geniş kokteyl çeşitliliği ile turistlerin ilgisini çekmeyi başarmış bir mekandır. Kalkan’a uğrayışınızda gece kafanızı dağıtabileceğiniz ve eğlenebileceğiniz mekanlar arasındadır.

Deniz Cocktail Bar

Deniz Cocktail Bar, denize yakın yapısıyla turistlerin ilgisini çekmiş bir açık hava barıdır. Ayrıca güzel bir konumda hoş bir atmosfere sahiptir. Bununla birlikte ilgili personelleri ve makul fiyatları ile turistlerin gözdesi haline gelmiş mekanlar arasındadır. Kalkan’a olan ziyaretinizde gecenizi deniz manzarasıyla geçirebileceğiniz bir mekandır.

Yacht Point Lounge & Club Bar

Yacht Point Lounge & Club Bar, Muhteşem müzikleriyle ve sıcak kanlı personelleriyle hizmet etmektedir. Harika kokteyllere ve şahane lezzetlere sahiptir. Ayrıca yumuşacık minderlere ve manzaraya sahiptir. Sunumlarının harika oluşuyla Kalkan’da aradığınız eğlenceyi ve lezzeti bulabileceğiniz mekanlar arasında yer almaktadır.

Moonlight Bar

Moonlight Bar, gerek sunumuyla gerek çalışanlarının ilgisiyle turistlerin çokça uğradığı mekanlar arasında yer almaktadır. Ayrıca barmenin özel kokteyli olan Moonlight Killer müşteriler tarafından çokça tercih edilmektedir. Kalkan’a uğradığınızda gecenin tadını çıkarabileceğiniz mekanlar arasında yer alacak niteliklerdedir.

Club Chocolate Kalkan

Club Chocolate Kalkan, ferah mekanıyla genellikle yerleşik turistlerin ziyaret ettiği mekanlar arasında yer almaktadir. Burada ki buzla beraber gelen çikolatalar ve özel kokteyller sizi memnun edecektir. Ayrıca personellerin ilgisi ve sunumu ile bu mekandan memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. Kalkan’daki anılarınızı süsleyecek mekanlar arasında yer alacak niteliktedir.

Mojito Lounge Club

Mojito Lounge Club, sizi coşturacak müzikleriyle eğlenmeyen kimseyi görmeyeceksiniz. Gerek DJ in sunduğu müzikler, çalışanlarının güler yüzlü ve samimi oluşu siz ziyaretçileri memnun edecektir. Kalkan’a olan ziyaretinizde gecenin dibine kadar eğlenebileceğiniz mekanlar arasında yer alacağını düşünüyoruz.

Caretta Beach Club

Caretta Beach Club, Güzel ve sessiz manzarası ile gecesini sakin ve huzurlu geçirmek isteyenlerin uğrayabileceği mekanlardan biridir. Ayrıca güler yüzlü personelleri mini tekne turu, spesiyal lezzetleri ve sahiplerinin keyifli sohbetleri de ön plana çıkmaktadır. Buraya uğrayanların memnun kaldığı mekanlar arasında yer almaktadır.

Sizler de Kalkan’da tatil yapmayı planlıyor ve nerede konaklayacağınıza henüz karar vermediyseniz Villa Gezegeni sitemizde yer alan kiralık villaları inceleyebilirsiniz. Villalarımızdan rezervasyon yapmak ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış