21.10.2016
0
0

Ekolojik Tatil

Tatil ve yaz denildiğinde akla ilk olarak deniz, kum ve güneş üçlemesi gelmektedir. Son yıllarda git gide artan popülerliği ile ekolojik tatil seçeneği tatilcilerin gözdesi olmaya başlamıştır. Ekolojik tatil; doğa ile iç içe, maviliğin ve yeşilliğin ortasında, sabah da kuş sesleriyle uyanabileceğiniz bir tatil seçeneğidir. Bu sebeple şehrin yorucu ve stresli ortamından uzaklaşıp, doğa ile baş başa kalmak isteyen tatilcilerimiz için oldukça verimli bir tatil seçeneğidir. Ekolojik tatile oluşan yoğun ilgi ve tatilinde köy hayatı yaşamak isteyen tatilciler için ülkemizde pek çok ekolojik otel seçenekleri açılmıştır.

Ekolojik tatil için adeta cennet bahçesi olan ülkemizde ekolojik tatil seçenekleri kolay bir şekilde bulunabilmektedir. Ülkemizin pek çok bölgesinde, farklı konseptlerde doğayla iç içe ekolojik tatil alanları bulunmaktadır. Villagezegeni sitemizde bulunan doğa içerisinde villalarımız ekolojik tatil arayışında olan tatilcilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Doğa içerisinde geçireceğiz bir tatil, dinlenmeniz ve konsantrasyonunuzu toplamanıza yardımcı olabilmektedir. Böylelikle tatil yaparken kendinize de büyük bir zaman ayırabilirsiniz. Şehrin yorucu ve stresli hali bizi ve sevdiklerimizi oldukça yormaktadır. Bu sebeple son zamanlarda tatilciler kalabalık yerlerden ziyade sessiz, sakin ve kafa dinleyebilecekleri yerleri tercih etmektedir. Villagezegeni bünyesinde bulunan doğa içerisinde villa seçenekleri ile bu ihtiyacınıza çözümler sunmaktadır.

Doğa içerisinde yer alan villalarımız eşsiz manzarası ve doğa içinde yer alması sebebiyle sizlere eşsiz bir villa tatili imkanı sunmaktadır. Bu tatil döneminde sevdiklerinizle birlikte doğa içinde villa tatili yapmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Doğa içerisinde yer alan villalarımız erken rezervasyon fırsatları ile kullanımınıza sunulmaktadır. Böylece ihtiyacınız olan tatile ekonomik fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Doğa İçerisinde Villa Kiralama

Doğa içerisinde yer alan villalarımız sizlere şehir kalabalığından uzakta doğa ile iç içe tatil imkanı sunmaktadır. Bu sayade sevdiklerinizle doğa içerisinde villa tatili gerçekleştirebilirsiniz. Villalarımız muhafazakar ailelerimiz ve balayı çiftlerimiz için de keyifli tatil imkanı sunmaktadır. Havuz korunaklı özelliği ile havuz kısmı tamamen gizlenen villalarımız yabancı gözlerden uzakta tatil imkanı da sunmaktadır. Böylelikle hem balayı çiftlerimiz hem de muhafazakar ailelerimiz gönül rahatlığıyla tercih edebilmektedir.

En Çok Tercih Edilen Doğa İçerisinde Villalarımızdan Bazıları

  • Villa Montana (14 Kişilik, Jakuzi, Isıtmalı Havuz ve Sauna imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Kral (12 Kişilik, Isıtmalı Havuz, Korunaklı Havuz ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Akça (14 Kişilik, Korunaklı Havuz, Deniz Manzaralı ve Jakuzi imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Sadem (12 Kişilik, Korunaklı Havuz, Geniş aileler için rahat konaklama imkanı sunulmaktadır.)
  • Villa Karen (4 Kişilik, Balayı Villası, Isıtmalı Havuz imkanı sunulmaktadır.)

Doğa içerisinde bulunan tüm villalarımızı incelemek için doğa içerisinde villa sayfamızı ziyaret edebilir, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Doğa İçerisinde Ekonomik Villa Tatili

Tatil yapmak istediğimizde tatil yapacağımız yer kadar önemli bir diğer husus, tatilin oluşturacağı maliyetlerdir. Bu sebeple tatilciler aslında uygun fiyata kaliteli tatil yapmak istemektedir. Dört kişilik bir ailenin ortalama üstü bir otelde tatil yaptığını düşündüğümüzde yüksek maliyetlerin oluşması da muhtemeldir. Çünkü otel maliyetlerinin yüksek olmasının sebebi otelin çok fazla gideri olmasıdır. Tatilinizde villa tatilini seçmeniz durumunda hem kalabalıktan uzakta hem de daha uygun fiyatlara tatil yapabilmektesiniz.

Villagezeni sitemizde yer alan villalarımız erken rezervasyon fırsatları ile hem ekonomik hem de kaliteli tatil imkanı sunmaktadır. Siz de bu yaz tatilinizi villada geçirmek için bize ulaşabilirsiniz. Villalarımızın çoğu doğa içerisinde bulunmakta ve eşsiz manzarası ile keyifli tatil imkanı sunmaktadır.

Doğa içerisinde yer alan ekonomik villalarımız ihtiyaçlarınıza uygun dizayn edilmiştir. Bu sayede çocuk havuzu, jakuzi veya ısıtmalı havuz gibi ihtiyaçlarınızın tamamını rahatlıkla karşılamaktadır. Villagezegeni sitemizde yer alan villalarımız tatil bölgelerinde olup, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz konumlarda yer almaktadır. Bu sayede villanızdan ayrılıp kısa sürede market, eczane, plaj ve şehir merkezine ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2020 Villa Gezegeni Kiralık Villa | Tüm Hakları Saklıdır...
WhatsAppBizi Arayın!Giriş Yap
Yardım mı gerekli? Canlı görüşelim!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış